رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیاهکل:
مراسم عزاداری محرم مردمی و روحانی محور باشد
حجتالاسلام سیدرحمت کیائی رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیاهکل ضمن تشریح جایگاه و وظایف ستاد شئون فرهنگی، بر مردمی بودن و روحانی محوری به جای مداح محوری مراسم عزاداری هیئت ها تأکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، حجتالاسلام و المسلمین محمدرضا شکسته دل در جلسه ستاد شئون فرهنگی شهرستان سیاهکل که در دفتر امام جمعه این شهر برگزار شد، اظهار کرد: در عزاداری هیئت ها باید به ظاهر و محتوا مانند محتوای اشعار و سخنرانی های وعاظ توجه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,
امام جمعه سیاهکل با بیان اینکه عزاداری در ماه محرم بیعت دوباره با آرمان های امام حسین (ع) است، افزود: ماه محرم فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ اسلامی و دینی به مردم به بویژه به نسل جوان و نوجوان است.
حجتالاسلام سیدرحمت کیائی رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیاهکل نیز ضمن تشریح جایگاه و وظایف ستاد شئون فرهنگی، بر مردمی بودن و روحانی محوری به جای مداح محوری مراسم عزاداری هیئت ها تأکید کرد.
وی در ادامه خواستار برگزاری نماز ظهر عاشورا دریک نقطه متمرکز و با حضور عزاداران حسینی و مسئولین شهرستان شد.
به گزارش خبرنگار درسیاهکل، در این نشست هریک از اعضاء ستاد شئون فرهنگی شهرستان سیاهکل نظرات خود را برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن مراسم عزاداری در شهرستان بیان داشته و برآسیب زدایی از هیئت ها و ایستگاه های صلواتی تأکید کردند.
,
,
,
در این جلسه مقرر شد اداره تبلیغات اسلامی سیاهکل نسبت به معرفی متقاضیان برپایی ایستگاه صلواتی به فرماندهی انتظامی و دادگستری شهرستان اقدام و در صورت تأیید با اخذ تهعد نامه به شهرداری معرفی کند و شهرداری سیاهکل نیز با همکاری نیروی انتظامی نسبت به جمع آوری ایستگاه های صلواتی بدون مجوز اقدام لازم را به عمل آورد.
,همچنین مصوب شد نماز ظهر عاشورا با حضور هیئت های مذهبی و عزاداران حسینی در سطح شهر برگزار شود و به جهت ارج نهادن به سنتهای منطقه، تجمع عزداران حسینی در شهرستان سیاهکل، در عصر روز ۱۲ محرم در جوار بقعه برفجان سیاهکل برگزار گردد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه