صعود کوهنوردان نوری به قله ۴۰۰۰متری آزادکوه
گروه کوهنوردی سپندار شهرستان نوربه سرپرستی قاسم محمدی فرد به مناسبت روز جهانی قدس موفق به صعود قله 4 هزار و 400 متری آزادکوه شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ندا آنلاین، نفر از گروه کوهنوردی سپندار شهرستان نوربه سرپرستی قاسم محمدی فرد به مناسبت روز جهانی قدس موفق به صعود قله 4 هزار و 400 متری آزادکوه شدند.
این گزارش می افزاید: این گروه با عبور از جاده زیبای آب پری و گردنه سیاه سنگ به شهر بلده رسیدند سپس بعد از وقفه کوتاه از روستای کلاک بالا با تجهیزات کامل و در یک نظم مرتب برای شب مانی به سمت گردنه چورن حرکت کرده و درساعت۱۷:۳۰ به کمپ اول رسیدند. سپس گره فوق از گردنه چورن به سمت حرکت کردند و موفق به صعود آزادکوه شدند.
این گروه بعد از استراحت کوتاه و گرفتن عکس های یادگاری قله را به سمت شهرستان نور ترک کردند.
اسامی صعود کنندگان به شرح ذیل است.
احمد پرستار-محمد تقوی-ناصر جهان آرا-رضا حسین زاده-نعمت چشمه سری-منصور رضایی-یاسر قلی پور-مجید محمدی فرد-قاسم محمدی فرد(سرپرست)-عبدالرضاناییجی
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه