فرمانده سپاه شهرستان بهارستان:

رزمایش 31 شهریور نخستین پاسخ به چرندیات ترامپ است

رزمایش 31 شهریور نخستین پاسخ به چرندیات ترامپ است
فرمانده سپاه بهارستان پیش از آغاز رزمایش 31 شهریورماه گفت: رزمایش 31 شهریورماه نخستین پاسخ ملت ایران به چرندیات دونالد ترامپ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی علمدار فرمانده سپاه شهرستان بهارستان پیش از شروع رزمایش 31 شهریورماه در گفت‌و گو با خبرنگار بهارستانه به اهمیت هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب و شهدا می باشد، و متقارن شدن این هفته با دهه محرم سبب دوچندان شدن ارزش این موضوع شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهدی علمدار فرمانده سپاه شهرستان بهارستان پیش از شروع رزمایش 31 شهریورماه در گفت‌و گو با خبرنگار بهارستانه به اهمیت هفته دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب و شهدا می باشد، و متقارن شدن این هفته با دهه محرم سبب دوچندان شدن ارزش این موضوع شده است., بهارستانه,

وی همچنین باتاکید بر اهداف انجام رزمایش 31 شهریورماه، اظهار داشت: هدف از انجام این رزمایش، نمایش آمادگی نیروهای بسیجی به شکل سراسری در کل کشور می باشد که نشان از فعالیت‌های گسترده سپاه پاسداران و آمادگی بسیج مستضعفین برای رویارویی با انواع خطرات احتمالی در اقصی نقاط کشور دارد.

, وی همچنین باتاکید بر اهداف انجام رزمایش 31 شهریورماه، اظهار داشت: هدف از انجام این رزمایش، نمایش آمادگی نیروهای بسیجی به شکل سراسری در کل کشور می باشد که نشان از فعالیت‌های گسترده سپاه پاسداران و آمادگی بسیج مستضعفین برای رویارویی با انواع خطرات احتمالی در اقصی نقاط کشور دارد.,

علمدار در رابطه با پیام‌های داخلی و خارجی این رزمایش، تصریح کرد: این رزمایش در داخل کشور به نوعی محک آمادگی نیروهای بسیجی و جوان انقلابی و ایجاد اطمینان خاطر در دل ملت ایران می باشد که هیچ دشمنی شهامت تعرض به این خاک را نخواهد داشت، و در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی، نشانگر این است که روحیه انقلابی و شهادت‌طلبی در بین جوانان ایرانی هنوز زنده و درحال رشد است.

, علمدار در رابطه با پیام‌های داخلی و خارجی این رزمایش، تصریح کرد: این رزمایش در داخل کشور به نوعی محک آمادگی نیروهای بسیجی و جوان انقلابی و ایجاد اطمینان خاطر در دل ملت ایران می باشد که هیچ دشمنی شهامت تعرض به این خاک را نخواهد داشت، و در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی، نشانگر این است که روحیه انقلابی و شهادت‌طلبی در بین جوانان ایرانی هنوز زنده و درحال رشد است. ,

وی در ادامه بابیان اینکه این رزمایش بخش‌های متعددی خواهد داشت، تشریح کرد: رژه پیاده نظام با جمعیتی غریب به هزار نفر از بسیجیان و پاسداران شهرستان بهارستان، رژه خودرو و موتورسیکلت‌های سنگین و نیمه سنگین و حرکات رزمی نمایشی و... در مقابل مسئولین شهرستانی، کشوری و لشگری از جمله بخش‌های این رزمایش می باشد.

, وی در ادامه بابیان اینکه این رزمایش بخش‌های متعددی خواهد داشت، تشریح کرد: رژه پیاده نظام با جمعیتی غریب به هزار نفر از بسیجیان و پاسداران شهرستان بهارستان، رژه خودرو و موتورسیکلت‌های سنگین و نیمه سنگین و حرکات رزمی نمایشی و... در مقابل مسئولین شهرستانی، کشوری و لشگری از جمله بخش‌های این رزمایش می باشد.,

فرمانده سپاه شهرستان بهارستان با اشاره به گزافه‌گویی‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا، تاکید داشت: این رزمایش نخستین پاسخی است که آحاد ملت ایران به چرندیات ترامپ و عهدشکنی‌های متعدد آمریکایی‌ها خواهند داد و مسلماً در راهپیمایی امروز نیز بار دیگر شاهد حماسه‌ آفرینی‌های مردم شریف ایران خواهیم بود.

, فرمانده سپاه شهرستان بهارستان با اشاره به گزافه‌گویی‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا، تاکید داشت: این رزمایش نخستین پاسخی است که آحاد ملت ایران به چرندیات ترامپ و عهدشکنی‌های متعدد آمریکایی‌ها خواهند داد و مسلماً در راهپیمایی امروز نیز بار دیگر شاهد حماسه‌ آفرینی‌های مردم شریف ایران خواهیم بود. ,

وی درپایان باتوجه به همکاری مسئولین شهرستانی و آحاد بسیجیان بهارستانی، افزود: پیشاپیش از تلاش تمام مسئولین و دست‌اندر کاران آماده‌سازی این برنامه کمال تقدیر و تشکر را دارم، و امیدوارم باردیگر رزمایشی در شأن جمهوری اسلامی و شهدای انقلاب برگزار گردد.

, وی درپایان باتوجه به همکاری مسئولین شهرستانی و آحاد بسیجیان بهارستانی، افزود: پیشاپیش از تلاش تمام مسئولین و دست‌اندر کاران آماده‌سازی این برنامه کمال تقدیر و تشکر را دارم، و امیدوارم باردیگر رزمایشی در شأن جمهوری اسلامی و شهدای انقلاب برگزار گردد.,

انتهای پیام/ ع

, انتهای پیام/ ع ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه