مدیر آموزش و پروش تیران و کرون:
دانش آموزان به دنبال کسب مهارت های زندگی در طول سال تحصیلی باشند
مدیر آموزش و پروش تیران و کرون گفت: دانش آموزان باید در مدرسه ابتدا مهارت خوب زندگی کردن را آموخته و سپس به دنبال کسب علم و دانش باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر تیران و کرون؛ علیرضا مرزبان ظهر امروز در یادواره شهدای افلاکیان خاکی مدرسه شهید مهرابی روستای بودان، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: حضور دانش آموزان در طول سال تحصیلی در مدارس فرصت خوبی را برای تربیت و پرورش آنها فراهم می کند که معلم ها باید نسبت به این امر توجه بیش تری داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,مدیر آموزش و پروش تیران و کرون گفت: دانش آموزان باید در مدرسه ابتدا مهارت خوب زندگی کردن را آموخته و سپس به دنبال کسب علم و دانش باشند.
,وی با بیان اینکه علم و تخصص را می توان از راه های دیگر هم آموخت، تصریح کرد: اگر هدف دانش آموز از کسب علم و دانش خدمت به مردم باشد به موفقیت های بیش تری خواهد رسید و نباید درس را صرفا برای رسیدن به مراتب بالا آموخت.
,مرزبان ضمن گرامیداشتن جایگاه والای شهدا و رزمندگان اسلام، خاطرنشان کرد: این ایام فرصت خوبی برای یاری گرفتن از نعمت وجود شهدا است تا ما را برای پیمودن مسیر درست زندگی راهنمایی کنند.
,مدیر آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان نور دانش آموزی، یادآور شد: اردوهای راهیان نور و حضور دانش آموزان در مکان های متبرک به خون شهدا، باعث ایجاد تحول زیادی در جوانان و نوجوان می شود.
]
ارسال دیدگاه