اخبار داغ
  1. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  2. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  3. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  4. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  5. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  6. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  7. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  8. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  9. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  10. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  11. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  12. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  13. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  14. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  15. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  16. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  17. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  18. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  19. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  20. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟

اعلام شرایط جدید صادرات گل

اعلام شرایط جدید صادرات گل
مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران با ارسال نامه‌ای به گمرک ایران شرایط جدید صادرات گل را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی علی‌آبادی فراهانی با ارسال نامه ای به علی اکبر شادمانی مدیر کل دفتر صادرات گمرک ایران شرایط جدید صادرات گل و گیاهان زینتی از کشور را بر اساس درخواست وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

شرایط تعیین شده برای تسهیل در صادرات با هدف توسعه و رونق این صنعت صورت گرفته است و گل و گیاه های زینتی گل رز، میخک، آنتوریوم،وریزیا، ارکیده، ژرپرا،داوودی، لیسیانتوس، لیلیوم،گلایول، زنبق، لاله، سنبل آماریلیس، شیپوری،کوکب، آلسترومریا، فیکوس، فیتونیا،سیکلامن، اریکا،بنت انقنسول،بگونیا،ایمپیشن، شمعدانی، فوشیا، سانسوریا، کاکتوس و گیاهان گوشتی را شامل می شود.

,

در این نامه آمده است:

,

به پیوست تصویرنامه شماره 96/501/2305 مورخ 1396/5/28 معاونت محترم توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، موضوع عدم نیاز به اخذ مجوز صادرات برای گُل‌های زینتی با رعایت سایر مقررات و ضوابط مربوطه ارسال می‌گردد. خواهشمند است دستور فرمایید مراتب را یادداشت و به گمرکات اجرایی ابلاغ فرمایید.

,

بر اساس این گزارش: کارشناسان عقیده دارند که ایران توانایی صادرات سالانه حداقل 300 تا 500 میلیون دلار گل¬ های زینتی (به صورت شاخه بریده و گلدانی)، درخت و درختچه را دارد با این وجود سال گذشته سهم ایران از ۲۵میلیارد دلار تجارت گل و گیاه در جهان، فقط ۶۰میلیون دلار بوده است.

,

photo_2017-09-23_17-19-23

, photo_2017-09-23_17-19-23,

 

,

اقتصادآنلاین

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه