logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

حمایت ۳۵۰۰ حامی از ایتام و فرزندان محسنین پیشوایی

حمایت ۳۵۰۰ حامی از ایتام و فرزندان محسنین پیشوایی
سه هزار و ۵۰۰ حامی نیکوکار از ۵۲۸ یتیم و فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد شهرستان پیشوا حمایت و ماهیانه کمک های خود را به آنها اهدا می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرپرست کمیته امداد شهرستان پیشوا  گزارشی از کمک های حامیان نیکوکار در شش ماهه نخست امسال به کودکان یتیم و نیازمند تحت حمایت این شهرستان ارائه کرد.

سید جلال محمدی ، سرپرست کمیته امداد شهرستان پشوا، با بیان این که طرح اکرام ایتام و محسنین طرحی انسان دوستانه و با هدف حمایت از کودکان بی سرپرست و نیازمند است، گفت: حامیان در این طرح، حمایت از یک یا چند فرزند یتیم و غیر یتیم را بر عهده می گیرند و به صورت ماهیانه  مبلغی را به حساب آنها واریز می کنند.

وی با بیان اینکه ۵۲۸ نفر فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد در شهرستان پیشوا هستند ، افزود: سه هزار و ۵۰۰ حامی نیکوکار حمایت از این فرزندان را بر عهده دارند که ۱۵۰ نفر از آنها  یتیم و ۳۷۸ نفر دیگر از فرزندان محسنین هستند.

محمدی با اشاره به طرح اکرام محسنین، گفت: این طرح شامل آن دسته از فرزندان مددجوی نیازمندی است که دارای سرپرست بیمار، معلول، ازکار افتاده، زندانی و یا فرزند طلاق هستند.

سرپرست کمیته امداد شهرستان پیشوا بیان کرد: در پنج ماهه نخست امسال ۶۷۲ میلیون و ۸۸۰ هزار تومان کمک نقدی و غیره نقدی به ایتام و فرزندان غیر یتیم تحت حمایت در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین شده است.

وی  افزود: بسیاری از حامیان علاوه بر پرداخت کمک های نقدی، از طریق کمک های کالایی همچون تامین سبد غذایی، پوشاک و جهیزیه و رفع مشکلات درمانی، تحصیلی، مسکن، فرهنگی و آموزشی  و سایر نیازها، فرزندان معنوی خود را حمایت می کنند.

محمدی با بیان اینکه اکرام ایتام طرحی انسان دوستانه برای یاری و حمایت از کودکان بی سرپرست و از موفق ترین طرح های کمیته امداد است، افزود: در این طرح حامی با تقبل حمایت مادی و معنوی یک یا چند فرزند یتیم ، ماهیانه حداقل ۳۰ هزار تومان به حساب یتیم تحت حمایت واریز می کند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه