به کمک واقفان نیک اندیش؛

طرح مهر تحصیلی در مبارکه اجرا شد

طرح مهر تحصیلی در مبارکه اجرا شد
سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان مبارکه گفت: امسال با کمک خیران نیکوکار ۱۷۰ بسته لوازم تحریر در قالب اجرای طرح مهر تحصیلی بین دانش آموزان مستعد شهرستان مبارکه توزیع می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مباحث؛ علی مبشری اظهار کرد: با توجه به اینکه متاسفانه در شهرستان مبارکه موقوفه ای با نیت کمک به دانش آموزان نیازمند و مستعد وجود ندارد امسال با کمک خیران نیکوکار 170 بسته لوازم تحریر تهیه شده است که در قالب طرح مهر تحصیلی بین دانش آموزان مستعد و نیازمند توزیع می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

سرپرست اوقاف و امور خیریه شهرستان مبارکه افزود: در همین زمینه و با کمک خیران 170 بسته لوازم التحریر که شامل؛ کیف، مداد، خودکار، دفتر، دفترچه یادداشت، مداد رنگی و… به ارزش بیش از 70 میلیون ریال از معاونت فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه تهیه شده است که بین دانش آموزان نیازمند این شهرستان توزیع می شود.

,

وی  خاطر نشان کرد: امیدواریم که در سال جاری توسط خیران و واقفان نیک اندیش موقوفاتی با نیت کمک به دانش آموزان مستعد و نیازمند در شهرستان مبارکه ایجاد شود تا در سال های آتی اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان بتواند دانش آموزان نیازمند را در قالب این طرح تحت پوشش خود قرار دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه