رئیس پلیس راهور خراسان رضوی خبر داد:
جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی مراسم وداع با شهید حججی در مشهد مقدس
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی با اشاره به اینکه در صورت نیاز به تدابیر ترافیکی باشد به صورت مقطعی محدودیت های ترافیکی برای مراسم وداع با پیکر شهید حججی اعمال می شود گفت: علی رغم محدودیت ترافیک سرویس دهی وسایل نقلیه عمومی ادامه خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا حاجی زاده در گفتگو با طرقبه نیوز؛ اظهار کرد: باتوجه به ورود پیکر مطهر شهید حججی به مشهد مقدس و حرم مطهر رضوی داخل حرم، مراسمات مربوطه انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,,
وی افزود: اگر جمعیت به قدری باشند که در سطح معابر هم حضور داشته باشند و تداخل بین عابر و سواری ایجاد شود، پلیس راهور تدابیر ترافیکی اعمال خواهد کرد.
,,
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی گفت: مراقبت در مبادی ورودی با حضور نیروها انجام می شود و در صورتی محدودیت اعمال می شود که تداخل ذکر شده صورت گیرد.
,,
وی با بیان اینکه نگاه ما به اعمال محدودیت مقطعی برای این مراسم است افزود: بر اساس نیاز و فراخور زمان مانند سایر مقاطع ترافیکی در چهار بازوی منتهی به حرم مطهر رضوی، طول خیابان امام رضا(ع) از تقاطع دانش، طول خیابان اندرزگو از تقاطع خسروی، طول خیابان شیرازی حد فاصل میدان شهدا، طول خیابان طبرسی از مسیر تقاطع شهید گمنام، طول خیابان نواب از مسیر پنج راه اعمال می شود.
,,
حاجی زاده تصریح کرد: درصورتی که نیاز به تدابیر ترافیکی باشد به صورت مقطعی محدودیت ها اعمال می شود.
,,
وی افزود: پیش بینی می شود جمعیت زیادی در مراسم وداع شهید حججی وارد حرم مطهر شوند که البته آمادگی لازم جهت اعمال محدودیت و روان سازی ترافیک خواهیم داشت.
,,
رئیس پلیس راهور خراسان رضوی ضمن توصیه به استفاده از وسایل نقلیه عمومی خاطرنشان کرد: هر شرایطی ایجاد شود علیرغم محدودیت های ترافیک سرویس دهی وسایل نقلیه عمومی ادامه خواهد داشت، لذا انتظار داریم زائران با توجه به محدودیت ظرفیت پارکینگ ها از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند.
,,
انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه