مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دزفول در گفتگو با خبرنگار دزفول امروز ضمن بیان خبر فوق تشریح کرد: در یادواره ی «حدیث سرخ»، مراسم گرامی داشت یاد و خاطره ی حماسه سازان دوران پر افتخار دفاع مقدس در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان اهواز برگزار شد.
سعید گل گل در ادامه توضیح داد: آیین یاد شده با حضور معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان اجرا شد و طی آن از نُه عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس رونمایی گردید.
وی همچنین ابراز داشت: این کتاب ها که در حوزه ی کودک و نوجوان منتشر شده در زمینه ی شعر و قصه بوده و از مربیان مراکز دو و چهار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دزفول در این مراسم تقدیر به عمل آمد.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دزفول خانم ها مریم یلداش پور و نجمه طالبیان را که تصویرگر دو عنوان از کتاب های رونمایی شده هستند به عنوان تقدیر شدگان این آیین معرفی کرد.
گل گل اضافه کرد: لازم به تذکر می باشد مریم یلداش پور تصویرگری کتاب “از خواب مین تا بغض پروانه ” (مجموعه ی اشعار منتخب اعضای مرکز آفرینش های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان)، و نجمه طالبیان تصویرگری کتاب “حرفی که مین با قاصدک ها گفت” (مجموعه ی اشعار منتخب اعضای مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان) را بر عهده داشتند.
وی در پایان این گفتگو برنامه های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دزفول را که به منظور آشنایی و انس کودکان و نوجوانان با حماسه آفرینی های شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس اجرا می گردد بدین شرح اعلام کرد:
۱٫ نمایشگاه آثار هنری اعضای مراکز چهارگانه ی کانون دزفول شامل ماکت، کاردستی، نقاشی، خوشنویسی و…
این نمایشگاه به مدت دو هفته در مرکز شماره دو دزفول واقع در بلوار ۴۵ متری فتح المبین جنب پارک نارنج پذیرای بازدید کنندگان می باشد.
۲٫ برگزاری اردوی فرهنگی و بازدید از نمایشگاه دفاع مقدس با حضور اعضای کودک و نوجوان
۳٫ برگزاری کارگاه کاردستی و ماکت سازی
۴٫ تشکیل کارگاه سفالگری و نقش برجسته با موضوع جنگ و شهادت
۵٫ کارگاه خوشنویسی و نگارش جملاتی در وصف شهید و دفاع مقدس
۶٫ تقدیر از مربیان تصویرگر مراکز دزفول در حوزه ی کودک و نوجوان با حضور معاون سیاسی استاندار خوزستان در مجتمع فرهنگی اهواز
۷٫ آشنایی کودکان و نوجوانان با شهدای مدافع حرم شهرستان دزفول و … .







ارسال دیدگاه