فرمانده نیروی انتظامی سنقر خبر داد؛

رشد ۳۰۰ درصدی کشفیات سرقت در شهرستان سنقر

رشد ۳۰۰ درصدی کشفیات سرقت در شهرستان سنقر
فرمانده انتظامی شهرستان سنقروکلیایی از کاهش ۲۰ درصدی وقوع سرقت، افزایش ۳۰۰ درصدی کشفیات سرقت و ۱۱۷ درصدی دستگیری سارقان در شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ غضبان احمدی فرد در گفتگو با سهیل سنقر اظهار داشت: پیشگیری و مبارزه با سرقت و تلاش در جهت کشف سرقت های به و قوع پیوسته از اولویت های اصلی و همیشگی کار پلیس است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,

 

,

وی با بیان اینکه آمار وقوع سرقت از ابتدای سال تا کنون در این شهرستان روند کاهشی داشته است، ادامه داد: در شهریورماه امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته وقوع سرقت 20 درصد کاهش داشته است، همچنین میزان کشفیات سرقت طی مدت مذکور 300 درصد و دستگیری سارقان 117 درصد افزایش پیدا کرد.

,

 

,

این مقام انتظامی تصریح کرد: در این مدت 300 هزار نخ سیگار قاچاق و بیش از دو کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد و در مجموع 39 سارق، خرده فروش و مصرف کننده مواد مخدر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شده است.

,

 

,

سرهنگ احمدی فرد از تعامل و همکاری اقشار مختلف با پلیس تقدیر و بیان کرد: شهروندان موارد مشکوک را از طریق تلفن و یا پیامک 110 به صورت شبانه روزی به پلیس گزارش دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه