فرمانده انتظامی قصرقند:

شکار چی غیر مجاز در دام پلیس قصرقند افتاد

شکار چی غیر مجاز در دام پلیس قصرقند افتاد
فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند از دستگیری شکارچی غیر مجاز و رهایی سه راس بز کوهی در این رابطه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، سرهنگ حمید نوری اظهار کرد: مامورین انتظامی این فرماندهی در راستای اجرای طرح برخورد با شکارچیان غیرمجاز و در پی دریافت خبری مینی بر نگهداری سه راس بز کوهی در یکی از منازل شهری، بررسی موضوع رادر دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: ماموران پس از شناسایی محل نگهداری احشام در بازرسی از این مکان سه راس بز کوهی را کشف و در این رابطه یک شکار چی غیر مجاز را نیز دستگیر کردند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: احشام کشف شده به محیط بانان تحویل و در طبیعت رها شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند با اشاره به تحویل متهم به مقام قضائی جهت سیر مراحل قانونی خاطر نشان کرد: اگرچه حفاظت از محیط زیست و حیات وحش برعهده محیط بانان عزیز قرار دارد ولی نیروی انتظامی به عنوان یک نیروی مقتدر و حامی محیط زیست در صورت مشاهده هرگونه شکار، صید و قاچاق غیر مجاز حیوانات به شدت با مجرمان برخورد می کند و از هیچ گونه کمک و همکاری با محیط بانان عزیز در بحث حفاظت از حیات وحش دریغ نخواهد کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه