نائب رئیس مجلس شورای اسلامی:
هیچ بهانه ای برای خدمت نکردن وجود ندارد
پزشکیان در آیین تکریم و معارفه استانداران جدید و قبلی آذربایجان شرقی گفت: برای خدمت به مردم باید جنگید و برای رسیدن به قدرت نباید دعوا کرد و هیچ بهانه ای برای خدمت نکردن وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ائل ، مسعود پزشکیان در آیین تکریم و معارفه استانداران جدید و قبلی آذربایجان شرقی ابتدا در واکنش به گلایه رئیس مجمع نمایندگان استان از مجری مراسم بخاطر اسم نبردن از پزشکیان در معرفی میهمانان، گفت: اسم بردن یا نبردن از کسی مهم نیست و شخص باید خود چیزی داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ائل ،,وی در خصوص انتخاب خدابخش بعنوان استاندار آذربایجان شرقی، اظهار داشت: خدابخش ناآشنا با استان نیست و در این استان حضور داشته است.
,نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما برازنده وضعیت فعلی نیستیم؛ تصریح: باید نگاهمان را به مسائل عوض کنیم چرا که مدیریت جهادی راحت نیست.
,وی با تاکید بر اینکه رانت و فساد و دروغ در جامعه ما قابل قبول نیست؛ افزود: برای خدمت به مردم باید جنگید و برای رسیدن به قدرت نباید دعوا کرد.
,پزشکیان ادامه داد: ما باید الگوی منطقه شویم و در این راه باید دست به دست هم دهیم و نگذاریم انسان مظلومی بخاطر نان شب خود، گدایی کند.
,نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر پاسگخو بودیم؛ راه امام حسین(ع) را رفته ایم؛ گفت: با کمک همدیگر، پاسخگوی خون شهیدان و مطالبات رهبری باشیم و اکنون هیچ بهانه ای برای خدمت نکردن وجود ندارد.
,گفتنی است در این مراسم از جبارزاده، استاندار قبلی و معاون سیاسی وزیر کشور تکریم شده و مجید خدابخش بعنوان استاندار جدید آذربایجان شرقی معرفی شد.
,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه