به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

یادواره شهدای روستای آقا محمد بیگلوی ناحیه عشایری برگزار شد+تصاویر

یادواره شهدای روستای آقا محمد بیگلوی ناحیه عشایری برگزار شد+تصاویر
به مناسبت هفته دفاع مقدس یادواره شهدای روستای آقا محمد بیگلو حوزه امام حسین (ع) ناحیه عشایری اصلاندوز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،به مناسبت هفته دفاع مقدس یادواره شهدای روستای آقا محمد بیگلو به یاد شهید کامکار با سخنرانی سرهنگ حسین زاده فرمانده ناحیه عشایری در مسجد جامع این روستا برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,

در این مراسم سرهنگ حسین زاده در سخنانی ضمن توصیه همگان بخصوص جوانان به ادامه راه و عمل به وصیت نامه شهدا بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و الگوگیری از سیره و روش َشهدا تاکید کرد و گفت:دشمن امروز از ایثار و شهادت طلبی جوانان ما می‎ترسد.

,

وی با بیان اینکه خون شهدای ما در امتداد خون شهدای کربلاست بر لزوم آگاهسازی جوانان از هجمه های فرهنگی دشمنان تاکید کرد و افزود:آمریکا از این ناراحت است که ایران تنها علمدار فرهنگ اصیل ناب محمدی است،دشمن از بیرق اباعبدالله ناراحت است چرا که بیرق امام حسین(ع) باعث اتحاد ملت ایران و پیشرفت نظام است.

,

فرمانده ناحیه عشایری گفت:برگزاری یادواره شهدا بر ما وظیفه است چرا که امنیت امروز کشور ما در سایه ولایت فقیه و مرهون خون شهداست و امروز شهید محسن حججی و مدافعان حرم  جانشان را در سوریه نثار می کنند تا ما در آسایش و امنیت کامل در کشور زندگی کنیم.

,

این مراسم که به همت پایگاه شهید باکری حوزه امام حسین (ع) ناحیه عشایری اصلاندوز برگزار شده بود یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به مداحی پرداخت.

,

 

,
,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه