مدیر شبکه دامپزشکی دهگلان خبر داد؛

آغاز مرحله دوم طرح واکسیناسیون تب برفکی در شهرستان دهگلان

آغاز مرحله دوم طرح واکسیناسیون تب برفکی در شهرستان دهگلان
مدیر شبکه دامپزکش دهگلان ار آغاز مرحله دوم طرح واکسناسیون تب برفکی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  کریمی مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان دهگلان در گفتگو با دهگلان شیدا اظهار داشت: با آغاز  مرحله دوم طرح واکسیناسیون تب برفکی از اول مهر در شهرستان دهگلان بیش از 80 درصد از دامهای سنگین شامل گاو و گوساله به صورت کاملا رایگان  واکسینه میگردند.





وی افزود: اولویت کاری برای اجرای این طرح گاوداری های صنعتی و نیمه صنعتی به علاوه ی کانون های بیماری سال های قبل و شعاع کانون بیماری تب برفکی می باشد.

 


کریمی گفت: در این مرحله  با استفاده از توان نیروی دولتی در قالب دو اکیپ مشغول به خدمت رسانی هستند.


 وی در ادامه گفت: خوشبختانه در سال 96 با اقدامات پیشگیرانه از جمله واکسیناسیون به موقع و اطلاع رسانی مناسب به دامداران موفق به کنترل بیماری تب برفکی در شهرستان دهگلان گردیده و تاکنون هیچ کانون بیماری مشاهده نشده است.

 

مدیر شبکه دامپزشکی دهگلان عمده مشکل در اجرای این طرح را عدم همکاری برخی از دامداران دانست وگفت: با توجه به اینکه در سال 94 و 95 اکثر دامداران به علت شیوع بیماری تب برفکی متضرر شدند امسال نسبت به واکسیناسیون تب برفکی استقبال خوبی صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه