اجرای تعزیه میدانی «وترالموتور» در روستای غیاث آباد فسا
تعزیه میدانی «وترالموتور»به نویسندگی و کارگردانی علیرضا زراعتی با حضور ۱۶۰ نفر بازیگر در رده های مختلف در وسعت یک هکتار در روستای غیاث آباد از توابع شهرستان فسا برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی فسائی ،تعزیه میدانی «وترالموتور»به نویسندگی و کارگردانی علیرضا زراعتی با حضور ۱۶۰ نفر بازیگر در رده های مختلف در وسعت یک هکتار در روستای غیاث آباد از توابع شهرستان فسا برگزار شد. تعزیه میدانی «وترالموتور»به نویسندگی و کارگردانی علیرضا زراعتی با حضور ۱۶۰ نفر بازیگر در رده های مختلف در وسعت یک هکتار در روستای غیاث آباد از توابع شهرستان فسا برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فسائی,

, به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی فسائی ، زراعتی کارگردان این اثر در گفتگو با فسایی گفت: این تعزیه با موضوع بصیرت و روشنگری ، شهادت حضرت علی اصغر (ع) و سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) و یاران با وفایش برای حدود بیش از بیست و پنج هزار نفر از عاشقان و دوستداران اهل بیت (ع) اجراشد.
,










,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه