امام جمعه شهرستان سراوان:
اامویان در صدد به فراموشی سپردن نهضت عاشورا بودند
امام جمعه شهرستان سراوان گفت: امام سجاد (ع) در زمان اسارت با سخنرانی در مسجد اموی از جنایات امویان به ویژه یزید پرده برداشت و مردم را از واقعه کربلا آگاه ساخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی بامری امام جمعه شهرستان سراوان اظهار داشت: دوران امامت امام سجاد (ع) یکی از شگفت انگیز ترین دوره های تاریخ اسلام به دلیل وقوع تحولات متفاوت از جمله به فراموشی سپردن تقریبی سنت پیامبر در جامعه، به شمار می رود که به طور تقریبی می توان گفت از اسلام در آن زمان فقط نام او باقی مانده بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شستون, .,وی افزود: در دوران امام سجاد (ع) یزید بن معاویه، عبدالله بن زبیر، معاویه بن یزید، مروان بن حکم، عبدالملک بن مروان و ولید بن عبدالملک فرمانروای می کردند که باور های غلطی را میان مردم رواج داده بودند که موجب فراموشی اسلام میان مردم شده بود.
, .,امام جمعه شهرستان سراوان با اشاره به اینکه این امام بزرگوار در آن دوران به صورت آشکار نمی توانست فعالیت سیاسی انجام دهد، گفت: امام سجاد (ع) با توجه به شرایط حاکم در جامعه آن زمان، فرهنگ دعا و انتظار را میان مردم ترویج داد که هم اکنون ثمرات آن را میان شیعیان می توان مشاهده کرد.
, .,حجت الاسلام و المسلمین بامری خاطر نشان کرد: امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) در بیدار سازی مردم از فاجعه کربلا نقش موثری داشتهاند و در زمان اسارت با بردباری و شهامت، فاجعه کربلا را برای مردم بازگو کردند و طبل رسوایی بنی امیه و به ویژه یزید را به صدا در آوردند.
, .,وی تصریح کرد: افشاگری های امام سجاد (ع) در مسجد اموی از درخشان ترین رویدادهای زندگی این امام بزرگوار به شمار می رود که در زمان اسارت عظیم ترین جهاد را انجام داده است.
, .,امام جمعه شهرستان سراوان افزود: امام زین العابدین (ع) در دوران امامت با مشکلات متعددی روبه رو شده اند اما با این وجود خط مشی صحیح و حماسه امام حسین (ع) را در دل ها زنده نگه داشت تا توطئه افرادی که قصد تحریف این حادثه را داشتند، خنثی شود.
, ) , .,حجت الاسلام و المسلمین بامری با اشاره به اینکه از زمانی که شام به قلمرو اسلام تبدیل شدن بود، مورد حکومت فرمانروایان اموی قرار داشت که با توجه به فتوحاتی که در آن دوران انجام شده بود مردم آن زمان کمتر با سنت پیامبر و اسلام آشنا بودند و تجمل گرایی در آن زمان به اوج خود رسیده بود.
, .,وی تصریح کرد: چهارمین امام شیعیان در طول ۳۴ امامت خود، بیست بار سفر حج را پیاده برگزار کرد که همواره به این عبادت توجه داشتند و با توجه به اینکه همه ساله مسلمانان زیادی به سفر حج عازم می شدند، ای موضوع را فرصتی مناسب برای رساندن پیام اسلام دانست و مدافع شیعیان مقابل دشمنان و ستمگران بود.
, .,امام جمعه شهرستان سراوان زنده نگه داشتن نهضت عاشورا را از مهم ترین فعالیت های امام سجاد (ع) برشمرد و گفت: امویان در صدد بودند تا واقعه کربلا به فراموشی سپرده شود اما امام سجاد (ع) با روش های احساسی و عاطفی و با یاد آوری جنایات یزدی در کربلا، حماسه ایثار ، شجاعت و شهادت شهیدان کربلا و امام حسین (ع) زنده کرد و افشاگری ها و پرده برداری از اعمال ناشایست امویان انجام داد.
, .,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه