شهردار رباط کریم:
مطالبات شهرداری باید به حساب شهرداری برگردد و با کسی تعارف نداریم
شهردار رباط کریم گفت: مطالبات شهرداری باید به حساب شهرداری برگردد و در این خصوص با هیچکس تعارف ندارم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رباط نیوز،سید محمد میرزمانی، صبح امروز در نشستی با حضور معاونین و مسوولین واحدهای شهرداری سیاستهای کلی مدیریت شهری ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان،اظهار کرد: مجموعه شهرداری رباط کریم مجموعه بسیار خوبی است ولی باید آهنگ حرکت به جلو شتاب گیرد تا خدمات هرچه بهتر و سریعتر به شهروندان ارائه شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,وی در ادامه به تسریع در انجام امور ارباب رجوع تاکید کرد و گفت: صدور پروانه ساخت می بایست در کمترین زمان ممکن صورت گیرد و توجه و رسیدگی به امورات ارباب رجوع از مهمترین اولویت های من است.
,شهردار رباط کریم ادامه داد: بسیاری از کدهای درآمدی غیر فعال است و لازم است در این بخش برنامه ریزی لازم صورت پذیرد و حوزه درآمد موظف است تمامی کدهای درآمدی را فعال کند.
,سید محمد میرزمانی در بخش دیگری از سخنانش به رونق کسب و کار در شهر اشاره کرد و گفت: حداکثر امتیازات و مزایا را برای بخش خصوصی در نظر خواهیم گرفت و تلاش می کنیم تعاملی دو سویه با رویکرد بهره برداری و منفعت سرمایه گزاران در نظر بگیریم تا در این راستا سرمایه گزار به بهره وری مورد نظرش برسد و پروژه های ما نیز به کارایی برسند و مردم از اثر بخشی این طرح ها بهره مند شوند.
,شهردار رباط کریم در بخش پایانی سخنانش به پیگیری وصول مطالبات شهرداری اشاره کرد و ادامه داد: مطالبات شهرداری باید به حساب شهرداری برگردد و در این خصوص با هیچکس تعارف ندارم.سرمایه این شهر باید در این شهر و به نفع مردم هزینه شود و باید مطالبات شهرداری پیگیری و وصول گردد.
,وی در پایان خطاب به مدیران گفت: همه ما یک خانواده بزرگ به نام شهرداری هستیم و باید در هر حوزه ای که مسئولیت داریم سعی کنیم به فکر خدمت به مردم باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه