مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی قزوین خبر داد؛
فعالیت ۳۰۰ نفر در واحدهای تولیدی بانوان کارآفرین قزوینی
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی قزوین گفت: 300 نفر در واحدهای تولیدی بانوان کارآفرین شهرک های صنعتی قزوین فعالیت می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص، حمیدرضا خانپور با اشاره به استقرار ۱۰ واحد تولیدی بانوان کارآفرین در شهرک های صنعتی قزوین، اعلام کرد: ۳۰۰ نفر در واحدهای تولیدی فعال با مدیریت بانوان کارآفرین در شهرک ها و نواحی صنعتی استان مشغول به کار هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی قزوین عنوان کرد: فعالیت این واحدهای تولیدی در زمینه تولید محصولات ظروف کریستال، مقوا و جعبه بهداشتی، دستمال کاغذی، داروهای گیاهی ارگانیک، لامپ کم مصرف، پرمیکس برای غنی سازی آرد، لیبل های کاغذی، بالاست، سدیم مولیبدات و لوله های پلی اتیلن دوجداره است.
,وی با اشاره به تشکیل شورای توسعه بانوان کارآفرین در شهرکهای صنعتی استان قزوین افزود: زمینهسازی برای جذب زنان نخبه و صاحب اندیشه برای کارآفرینی و تولید در شهرکهای صنعتی، کمک به رشد و رونق تولیدات آنها، برگزاری نمایشگاه استانی، ملی و بینالمللی، برنامهریزی برای برگزاری تورهای صنعتی کارآفرینی، توسعه فرهنگ کار و تلاش و کارآفرینی، انعکاس مشکلات آنان به مسوولان استان از وظایف این شوراست.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه