رییس اداره تبلیغات اسلامی بندرترکمن:

بهترین عامل وحدت پیروان اهل بیت عزاداری سیدالشهداء است

بهترین عامل وحدت پیروان اهل بیت عزاداری سیدالشهداء است
رییس اداره تبلیغات اسلامی بندرترکمن:حضور چشمگیر شیعه و سنی در دسته روی عاشورای حسینی قابل تحسین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، حجت الاسلام جعفر کوهستانی با تشکر از حضور پرشور شیعه و سنی در مراسم عاشورای حسینی اظهار داشت:امسال شاهد حضور پرشور و چشمگیر شیعیان و اهل سنت در مراسم دسته روی عاشورای حسینی در بندرترکمن بودیم و امسال همراهی اهل سنت نسبت به سال گذشته چشم گیر تر و همراه با نذورات بیشتری بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,

وی با اشاره برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان در بندرترکمن تصریح کرد: برگزاری مراسم عزاداری برای امام حسین علیه‌السلام، مخصوصا تاسوعا و عاشورا «محوری» برای وحدت و اتحاد مردم است به گونه‌ای که امروزه در ایّام شهادتش میلیون‌ها انسان با اختلاف طبقات و نژاد و مذهب در هر کوی و برزن به عزاداری آن حضرت بپاخواسته و گرد بیرق حسینی اجتماع می‌کنند. 
حجت الاسلام کوهستانی افزود:هر ملّتی برای بقا و موفّقیّت خویش محتاج به عامل وحدت است و بدون شک بهترین عامل وحدت پیروان اهل بیت که با کمترین زحمت و هزینه می‌تواند توده‌های میلیونی را حول یک محور جمع کند، همین مراسم عزاداری و دسته روی در روز تا سوعا وعاشورای حسینی است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی بندرترکمن اذعان داشت: به یقین اگر ملّتی از چنین قدرتی برخوردار باشد که بتواند در کوتاه‌ترین فرصت و با کمترین تبلیغات،نیروهای متفرّق خویش را گردآوری کرده و سازماندهی کند،می‌تواند هر مانعی را از سر راه پیشرفت خود بر دارد. 
وی ادامه داد:در واقع ائمّه اطهار علیهم‌السلام با ترغیب مردم به اقامه مجالس حسینی، توده‌های متفرّق را بسیج کرده و با ایجاد وحدت و یکپارچگی در میان آنها قدرت عظیمی را به وجود آوردند. 
حجت الاسلام کوهستانی خاطر نشان کرد:حرکت خودجوش میلیونی مردم مسلمان ایران در نهضت شکوهمند انقلاب اسلامی در ماه محرّم و صفر به ویژه روزهای تاسوعا و عاشورا که لرزه بر اندام طاغوتیان می‌انداخت سرّ تأکید ائمّه اطهار علیهم‌السلام بر محور قراردادن امام حسین علیه‌السلام را روشن‌تر می‌کند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی بندرترکمن یادآورشد:مصداق کامل نمونه بارز وحدت ملی را در روز عاشورای می توان به تماشا نشست لذا نقش وحدت آفرین قیام حسینی در تاسوعا و عاشورا همه ساله توسط مردم شیعه و سنی به نمایش درمی آید.
وی تاکید کرد: این وحدت و یکپارچگی مردم همواره موجب نگرانی استکبار جهانی بوده و خواهد بود.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه