مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان اردبیل مطرح کرد؛

سپرده‌گذاری ۷ هزار خیر اردبیلی در «صندوق امداد ولایت»

سپرده‌گذاری ۷ هزار خیر اردبیلی در «صندوق امداد ولایت»
مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان اردبیل گفت: تا کنون هفت هزار خیر با افتتاح حساب در صندوق امداد ولایت به رفع مشکلات نیازمندان کمک کرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما قدیر حسن زاده، مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان اردبیل با اشاره به اینکه سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات کارگشایی در نیمه نخست سال‌جاری به مددجویان تحت حمایت و افراد نیازمند پرداخت شده است، گفت: تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی برای رفع مشکلات درمانی، تعمیر و مقاوم سازی مسکن، تأمین جهیزیه، تهیه لوازم اساسی منزل و سایر نیازهای ضروری اقشار آسیب پذیر پرداخت ‌می‌شود تا وضعیت معیشتی آنها را بهبود بخشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما, قدیر حسن زاده، مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان اردبیل با اشاره به اینکه سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات کارگشایی در نیمه نخست سال‌جاری به مددجویان تحت حمایت و افراد نیازمند پرداخت شده است، گفت: تسهیلات قرض الحسنه کارگشایی برای رفع مشکلات درمانی، تعمیر و مقاوم سازی مسکن، تأمین جهیزیه، تهیه لوازم اساسی منزل و سایر نیازهای ضروری اقشار آسیب پذیر پرداخت ‌می‌شود تا وضعیت معیشتی آنها را بهبود بخشد.,

وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای مهم کمیته امداد برای حل مشکلات خانوار تحت حمایت و افراد نیازمند پرداخت وام کارگشایی به آنها است، افزود: دو هزار نفر از مددجویان واجد شرایط در نیمه نخست سالجاری از تسهیلات کارگشایی بهره‌مند شده‌اند که این امر موجب سرعت‌بخشی به رفع گرفتاری‌های آنها شده است.

, وی با بیان اینکه یکی از راهکارهای مهم کمیته امداد برای حل مشکلات خانوار تحت حمایت و افراد نیازمند پرداخت وام کارگشایی به آنها است، افزود: دو هزار نفر از مددجویان واجد شرایط در نیمه نخست سالجاری از تسهیلات کارگشایی بهره‌مند شده‌اند که این امر موجب سرعت‌بخشی به رفع گرفتاری‌های آنها شده است.,

حسن زاده با اشاره به اینکه با ترویج سنت‌های حسنه اسلامی به خصوص در زمینه قرض الحسنه تلاش داریم گام‌های بلندتری را در جهت دستگیری از فقرا و نیازمندان برداریم، بیان کرد: راه‌اندازی «صندوق امداد ولایت» یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های کمیته امداد در عرصه ترویج فرهنگ قرض الحسنه و دستگیری از اقشار بی‌بضاعت جامعه است که با یاری هر چه بیشتر خیران می‌توانیم بخش قابل توجهی از مشکلات مددجویان را رفع کنیم.

, حسن زاده با اشاره به اینکه با ترویج سنت‌های حسنه اسلامی به خصوص در زمینه قرض الحسنه تلاش داریم گام‌های بلندتری را در جهت دستگیری از فقرا و نیازمندان برداریم، بیان کرد: راه‌اندازی «صندوق امداد ولایت» یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های کمیته امداد در عرصه ترویج فرهنگ قرض الحسنه و دستگیری از اقشار بی‌بضاعت جامعه است که با یاری هر چه بیشتر خیران می‌توانیم بخش قابل توجهی از مشکلات مددجویان را رفع کنیم.,

مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان با بیان اینکه تا کنون هفت هزار خیر با افتتاح حساب در این صندوق به رفع مشکلات نیازمندان کمک کرده‌اند، گفت: خیران حدود سه میلیارد تومان در «صندوق امداد ولایت» سپرده‌گذاری کرده‌اند که از این طریق توانسته‌ایم با پرداخت تسهیلات کارگشایی، خودکفایی و وام محکومان بخش قابل توجهی از نیازهای فقرا و مستمندان جامعه را برطرف کنیم.

, مدیر امور شعب صندوق امداد ولایت استان با بیان اینکه تا کنون هفت هزار خیر با افتتاح حساب در این صندوق به رفع مشکلات نیازمندان کمک کرده‌اند، گفت: خیران حدود سه میلیارد تومان در «صندوق امداد ولایت» سپرده‌گذاری کرده‌اند که از این طریق توانسته‌ایم با پرداخت تسهیلات کارگشایی، خودکفایی و وام محکومان بخش قابل توجهی از نیازهای فقرا و مستمندان جامعه را برطرف کنیم.,

وی با اشاره به اینکه ۲۵۷ نفر از مددجویان با دریافت تسهیلات اشتغال و خودکفایی واردبازار کار شده‌اند، اعلام کرد: دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان پرداخت شد تا آنها با تکیه بر استعدادهای خود بتوانند شغل مورد نظرشان را ایجاد کنند.

, وی با اشاره به اینکه ۲۵۷ نفر از مددجویان با دریافت تسهیلات اشتغال و خودکفایی واردبازار کار شده‌اند، اعلام کرد: دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان پرداخت شد تا آنها با تکیه بر استعدادهای خود بتوانند شغل مورد نظرشان را ایجاد کنند.,

حسن زاده با بیان اینکه دو نفر از محکومان مالی جرائم غیرعمد نیز با دریافت «وام محکومان» از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده خود بازگشته‌اند افزود: ۱۸ میلیون تومان «وام محکومان» در اختیار زندانیان جرائم غیرعمد قرار گرفت تا آنها پس از آزادی از زندان گرمابخش کانون خانوار خود باشند.

, حسن زاده با بیان اینکه دو نفر از محکومان مالی جرائم غیرعمد نیز با دریافت «وام محکومان» از زندان آزاد شده و به آغوش خانواده خود بازگشته‌اند افزود: ۱۸ میلیون تومان «وام محکومان» در اختیار زندانیان جرائم غیرعمد قرار گرفت تا آنها پس از آزادی از زندان گرمابخش کانون خانوار خود باشند.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه