توسط آتش‌نشانان کاشان صورت گرفت؛

مهار آتش سوزی مهیب در یک کارخانه حلاجی الیاف کاشان

مهار آتش سوزی مهیب در یک کارخانه حلاجی الیاف کاشان
آتش سوزی گسترده در کارخانه حلاجی الیاف کاشان با تلاش آتش‌نشانان کاشانی مهار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول؛ مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: عصر روز سه شنبه یک فقره آتش سوزی در کارخانه حلاجی الیاف واقع در بلوار قطب راوندی به ستاد فرماندهی این سازمان اطلاع داده شد و متعاقب آن خودروهای اطفا در محل حاضر و با توجه به حجم گسترده آتش سوزی، سایر تجهیزات لازم به محل گسیل و نسبت به اطفاء حریق کامل اقدام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

روح الله فدائی افزود: در این حادثه که علت آن توسط کارشناسان سازمان در حال بررسی است، 10 نفر از ماموران ایستگاه های یک و سه و چهار عملیاتی آتش نشانی کاشان به همراه چهار خودروی اطفائیه و پشتیبانی به محل مذکور اعزام شدند.

,

وی بیان کرد: با تلاش موثری که با همکاری عوامل سازمان خدمات موتوری و اعزام خودرو لودر صورت گرفت، موفق به مهار عملیات حریق پس از یک ساعت و مهار کامل شدیم.

,

فدایی در ادامه از کلیه متصدیان واحدهای صنعتی خواست با رعایت استانداردها، توصیه‌ها و ضوابط ایمنی لازم الاجرا در پیشگیری از وقوع اینگونه حوادث را جدی گرفته و در اولین فرصت، وقوع سوانح را به شماره 125 سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه