در حاشیه ی رفتار فرمانداری شهرستان سنندج؛

جایی که میزبانان ، میهمانان را رها می کنند!

جایی که میزبانان ، میهمانان را رها می کنند!
براساس هماهنگی و مراعات تشریفات مرسوم مملکت، مقرر شده بود که مراسم معارفه و تودیع مدیران جدید و قبلی اداره ی تبلیعات اسلامی شهرستان سنندج، در محل ساختمان فرمانداری و با حضور آقای فرماندار و مسئولان مرتبط برگزار گردد....
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، صبح روز گذشته ، براساس هماهنگی و مراعات تشریفات مرسوم مملکت، مقرر شده بود که   مراسم  معارفه و تودیع مدیران  جدید و قبلی  اداره ی تبلیعات اسلامی شهرستان سنندج، در محل ساختمان فرمانداری و با حضور  آقای فرماندار و مسئولان مرتبط برگزار گردد.
اما به محض  حضور مدیرکل اداره ی کل تبلیعات اسلامی و همکارانشان، با تعجب و تاسف،  مقامات فرمانداری بدون توجه به   وعده و قرار  قبلی ، اساسا از حضور در  مراسم  خود داری کردند!!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,
,


یعنی در واقع میزبانان ، میهمان را باساختمان خالی فرمانداری تنها  گذاشتند!!

,
,


 ضرورتی ندارد که این  داستان  باطول و تفسیر گزارش شود، اما جای چند سوال وفرضیه باقیست.

,
,


شاید آقای فرماندار پیامی دریافت کرده که مثلا در آینده ی نزدیک در این جایگاه نخواهد ماند، پس به زعم ایشان. دیگر  این نشست و برخاست ها وقیام وقعودهای ملال آور  برای وی دیگر حاصلی   ندارد، بخصوص وقتی پای یک نهاد حکومتی مثل اداره تبلیغات  اسلامی در میان باشد!  چون نه پول و بودجه ی آنچنانی دارد که  کسی رامتنعم و متمتع کند و نه داعیه و دعوایی با فردی ویا دستگاهی دارد، پس از هر حیث از این ناحیه برخی مقامات از جمله جناب ایشان ، در امن وامانند، زیرا اداره ی تبلیغات تحت امر ونظارت مقام معظم رهبری است وسنت وساز وکارش همواره حمایت و یاری کلیه ی تشکیلات دولتی و حاکمیتی است،

,
,

 

,


اما جناب فرماندار! به رسم مرام و مراعات آداب دموکراتیک جاری، پسندیده تر این  بود که  برای عهد وپیمانت اندک ارزشی قائل می شدی  ، شاید ماندگار شدی! اصلا شاید جایی مجددا چشمت به چشم بر وبچ اداره تبلیغات افتاد، لا اقل خودت دچار خودخوری درونی نشوی!

,
,

 

,


شایدآقایان فرمانداری، به عنوان نمایندگان دولت اساسا  خط ومشی خود را جدا از مجموعه های حکومتی تعریف کرده اند! و این رفتار رانیز عامدانه و اندیشیده شده!  از خود به نمایش گذاشتند و مخصوصا  این پیام را روشن وبی پرده مخابره کردند، که آنوقت باید گلایه های درست وحسابی را باید نزد زعیمان و بزرگان ارجمند دولت تدبیر وامید برد تا  این دست رفتارهای کارگزاران خود را برای ما تشریح وتفسیر نمایند.

,
,

 

,


 به هرحال از قدیم گفته اند"  اگر خروس هم نخواند، سحر از راه خواهد رسید".

,
,


سازمان تبلیعات اسلامی، یک نهاد غیر دولتی و حاکمیتی است که براساس فرامین مقام عظیم الشان رهبری، به ارائه خدمات فکری فرهنگی به آحاد  ملت مسلمان وشرافتمند در   این مرز وبوم اهتمام داشته، و همواره درکنار دستگاههای خدمتگزار کشور ، به انجام امور محوله ی خویش می پردازد.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه