استاندار خراسان شمالی:

مدیران ملزم به رعایت تشریفات اداری در دستگاه ها هستند

مدیران ملزم به رعایت تشریفات اداری در دستگاه ها هستند
استاندار خراسان شمالی گفت: رعایت آداب تشریفات اداری در دستگاه ها ضروری است و مدیران ملزم به رعایت تشریفات اداری در دستگاه ها هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک،محمد رضا صالحی استاندار خراسان شمالی در سمینار آموزشی اصول و آداب تشریفات اداری و دیپلماسی تجاری و فنون مذاکره اظهار کرد: اهمیت رعایت این آداب در دستگاه ها بسیار با اهمیت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر اترک،, محمد رضا صالحی استاندار خراسان شمالی در سمینار آموزشی اصول و آداب تشریفات اداری و دیپلماسی تجاری و فنون مذاکره اظهار کرد: اهمیت رعایت این آداب در دستگاه ها بسیار با اهمیت است, .,

وی خطاب به فرمانداران و بخشداران گفت: دعوت مدیران آداب و اصولی دارد که باید به فراگیری آنها نسبت به رعایت این آداب اقدام شود.

, .,

وی با بیان این که متاسفانه کمتر شاهد این آداب در استان بوده ایم از این موضوع اظهار تعجب کرد.

, .,

صالحی همچنین بر رعایت آداب مکاتبات اداری و شیوه صحیح نامه نگاری و فراگیری آداب گفتار رفتار سیرت ونیز نحوه استقبال از مهمانان، ترتیب نشستن در جلسات، نظم ایستادن و نحوه پوشش تاکید کرد.

, .,

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مهلت 100 روزه داده شده به کارمندان معتاد برای ترک اعتیاد از پایان این مهلت تا اواخر مهرماه خبر داد.

, .,

محمد صمدی،رییس اتاق بازرگانی خراسان شمالی نیز در این سمینار از برگزاری 9 دوره آموزشی از ابتدای سال تاکنون توسط اتاق بازرگانی خبر داد.

, .,

وی اشاره ای نیز به مشکلات واحدهای تولیدی از قبیل بالا بودن نرخ بهره بانکی،مالیات،بیمه ،عدم پرداخت مشوق های صادارتی و... کرد.

, .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه