متخصص مطالعات آمریکا:
حادثه «لاس وگان» حاصل موج نارضایتی مردم آمریکا است
متخصص مطالعات آمریکا گفت: در جامعه آمریکا به دلیل اختلاف طبقاتی و مشکلات اقتصادی و همچنین تنش های قومی مذهبی و نژادی، یک موج افسردگی و نارضایتی عظیمی ایجاد شده است و حادثه تروریستی لاس وگاس می تواند تشدید کننده و حاصل این موج نارضایتی باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر سید محمد مرندی، متخصص مطالعات آمریکا در گفتوگو با خبرنگار صبح توس، با بیان اینکه حادثه تروریستی لاسوگاس، ناکارآمدی دولت ترامپ را بیش از پیش نشان می دهد، اظهار داشت: دولت به دلیل منفعت و لابی های شرکت های تولید و فروش اسلحه حاضر به تغییر و اصلاح قانون حمل سلاح نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,متخصص مطالعات آمریکا افزود: بر اساس قانون اساسی ایالات متحده حمل سلاح برای شهروندان آمریکایی مجاز است اما باید توجه داشت که این قانون در بیش از 200 سال پیش نوشته شده است و باید بازنگری و اصلاح شود.
,وی با تأکید بر اینکه باید ممنوعیت ها و محدودیت های جدی در قانون حمل سلاح در آمریکا ایجاد شود افزود: رئیس جمهور و کنگره آمریکا تحت تأثیر لابی های صهیونیستی و فروش سلاح هستند لذا علی رغم فشار و مخالفت مردم آمریکا و نهادهای حقوق بشری این قانون تغییری ایجاد نشده است.
,کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به اینکه خرید و فروش اسلحه در آمریکا یکی از پرسود ترین تجارت ها در این کشور است، یادآور شد: به طور میانگین هر 45 روز یک بار شاهد کشتارهای دسته جمعی در آمریکا هستیم که حادثه تروریستی لوس وگاس را می توان بزرگترین کشتار دستهجمعی دانست.
,وی ادامه داد: در جامعه آمریکا به دلیل اختلاف طبقاتی و مشکلات اقتصادی و همچنین تنش های قومی مذهبی و نژادی، یک موج افسردگی و نارضایتی عظیمی ایجاد شده است و حادثه تروریستی لاس وگاس می تواند تشدید کننده و حاصل این موج نارضایتی باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه