سایه کمبود کلاس درس بر ماه مهر شهرستان قدس

سایه کمبود کلاس درس بر ماه مهر شهرستان قدس
دانش آموزان و والدین آنها در آستانه سال تحصیلی جدید خود را برای ماه مهر آماده می کنند و بعد از گذشت ۱۴ روز از ماه مهر در این میان هستند دانش آموزانی که به دلیل نبود ظرفیت و فضای آموزشی در نمازخانه مدرسه تحصیل می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از  قدس خبر ؛ یکی از موضوعاتی که هر ساله در آستانه سال تحصیلی جدید دامن خانواده بزرگ آموزش و پرورش را می گیرد تراکم بالای دانش آموزان و کمبود کلاس درس به ویژه در شهرستان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قدس خبر,

در 10 سال گذشته با بروز مشکلاتی نظیر خشکسالی ،نبود درآمد و امکانات ،سیل مهاجرت عظیمی از روستاها و شهرهای کوچک به سمت شهرهای بزرگ شکل گرفته و این روند در استان تهران درحال افزایش می باشد.

,

یکی از مشکلاتی که به این دلیل بروز گسترده ای پیدا کرده کمبود کلاس درس و مدرسه خصوصا در مناطقی است که تراکم جمعیت بالا دارند.

,

سیل مهاجرت به سمت کلانشهر مهاجرپذیر استان تهران مشکل کمبود مدرسه را در این شهرستان ایجاد کرده و این درد مشترک اغلب شهرهای بزرگ و مهاجر پذیر ایران در این دوره است و این معضل در حالی پدید آمده که بسیاری از مدارس روستایی به‌دلیل مهاجرت سکنه به شهرها با کمتر از نصف ظرفیت در حال فعالیت هستند.

,

بنا بر بررسی‌های خبرنگار قدس خبر، نبود کلاس درس و مدرسه کافی در شهرستان قدس سبب شده شمار زیادی از مدارس به صورت 2 شیفت با کلاس های درس 40 نفره تشکیل شود، موضوعی که بر کیفیت آموزش آینده سازان این شهر تاثیر منفی می‌گذارد. 
اینکه چگونه معلم ابتدایی با وجود 40 نفر دانش آموز در یک ساعت آموزشی قادر است با کیفیتی استاندارد مطالب دروس را به دانش آموزان تعلیم دهد خود جای سوال دارد.

, قدس خبر,
,

گفتگو خبرنگار ما با اولیای دانش آموزان پایه دوم دبیرستان محمد رسول الله صلی‌الله علیه و آله وسلم واقع در انتهای خیابان مهدیه شهرستان قدس پس از گذشت 14 روز از آغاز سال تحصیلی جدید دانش آموزان این مدرسه با معضل نبود کلاس مواجه هستند که این مشکل با فرا رسیدن سرمای زود هنگام دو چندان شده است اظهار داشتند: با اشاره به اینکه نبود کلاس معضلی برای فرزندان و کیفیت آموزش آنها شده است این در حالی می باشد که طی مصوبات آموزش وپرورش جذب بیش از اندازه دانش‌آموزان و همچنین برگزاری کلاس درس در کتابخانه، نمازخانه و آزمایشگاه مدرسه ممنوعیت دارد.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه