پرونده پورمحمدی مختومه شد
رییس دادگاه ویژه روحانیت گفت: پرونده مصطفی پورمحمدی که در رابطه با مسائل مربوط به وزارت کشور بود، در دادسرا مختومه شد و به دادگاه ارسال نشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حجتالاسلام محمدجعفر منتظری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه این پرونده مربوط به دو سال پیش است، گفت: در این پرونده در دادسرای ویژه روحانیت قرار منع تعقیب صادر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,رییس دادگاه ویژه روحانیت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شکایت از سوی چه کسی مطرح شده؟، گفت: دقیقا از محتوای پرونده خبر ندارم، ولی پرونده در رابطه با مسائل مربوط به وزارت کشور بود که در دادسرا مطرح و در همان جا مختومه شد؛ یعنی پرونده اصلا به دادگاه نیامده است.
,وی در واکنش به خبری مبنی بر «تشکیل پرونده جدید برای رییس سازمان بازرسی کل کشور»، گفت: پرونده جدیدی در مورد آقای پورمحمدی تشکیل نشده است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه