غروب آسمان فقاهت دزفول در کمال زی طلبگی +تصاویر

غروب آسمان فقاهت دزفول در کمال زی طلبگی +تصاویر
آیت‌الله سیدمحمدحسن آقامیری از علمای برجسته شهرستان دزفول دارفانی را وداع گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “دزفول امروز“، آیت الله سید محمدحسن آقامیری از علمای برجسته ی شهرستان دزفول دارفانی را وداع گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز,

این عالم ربانی که سال ها در حوزه های علمیه ی دزفول به تدریس علوم دینی مشغول بود به علت بیماری به دیار باقی شتافت.

,

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی قاضی دزفولی امام جمعه ی دزفول این ضایعه را به مردم خوزستان به ویژه علما، روحانیون و مردم دزفول تسلیت گفت.

,

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول افزود: پیکر مطهر آیت الله آقامیری امروز با حضور اقشار مختلف مردم و نیز علما و روحانیون در دزفول تشییع و به خاک سپرده می شود.

,

مراسم تشییع و خاکسپاری این عالم فرزانه ساعت ۱۵ امروز شنبه ۱۵ مهرماه ۱۳۹۶ از مقابل مسجد جامع شهر دزفول به طرف بقعه ی متبرکه ی حضرت محمد بن جعفر طیار (ع) برگزار می گردد.

,

همچنین آیین ترحیم و بزرگداشت این فقیه عالی قدر ساعت ۱۵ الی ۱۷ روز یکشنبه در مسجد جامع شهر دزفول خواهد بود.

,

گفتنی است به همین مناسبت یک روز عزای عمومی در شهرستان دزفول اعلام شد.

,

شایان ذکر است مراسم بزرگداشت ویژه ی خواهران زنانه همزمان با مراسم مردانه در عباسیه واقع در کوچه ی پشت مسجد جامع شهر دزفول اجرا می شود.

,

شخصیت ها و مسئولین کشوری، استانی  و شهرستان دزفول با ارسال پیام های جداگانه ای این فقدان تاسف بار را تسلیت گفته و برای وی علو درجات آرزو کردند.

,

محمد مخبر دزفولی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، آیت الله عبدالکریم فرحانی عضو مجلس خبرگان رهبری، سید علیرضا آوایی وزیر دادگستری، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و عباس پاپی زاده نماینده ی مردم شهرستان دزفول در مجلس شورای اسلامی از جمله ی این شخصیت ها بودند.

,

در پایان این گزارش پیام حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه رئیس مؤسسه ی پژوهشی حکمت و فلسفه ی ایران و امام جمعه ی موقت شهرستان دزفول را با هم می خوانیم:

,

بسم الله الرحمن الرحیم

,

انا لله و انا الیه راجعون

,

ارتحال عالم ربانی و فقیه متقی و اصولی وارسته جناب آیت الله آقامیری جامعه ی حوزوی و مردم عالم پرور دزفول را غمناک کرد. روح او به ملکوت اعلی پیوست و شاگردانش را غصه دار ساخت.
وی علاوه بر اینکه عمرش را وقف تحصیل و تدریس کرد و با فقه آل محمد محشور بود؛ زیستی مردمی داشت و سلوک طلبگی را تا آخر عمر استمرار بخشید. تجلیات سیره ی نبوی و علوی در زندگی فردی و اجتماعی او نمایان بود.
اینجانب این ضایعه را به مردم شریف دزفول و خانواده ی محترم این عالم فقید تسلیت عرض می کنم و از خدای متعال صبر جزیل برای بازماندگانش و روح و ریحان و جنت نعیم برای آن مرحوم خواستارم.

,
,
,

عبدالحسین خسروپناه
مسکو
انستیتو فلسفه ی آکادمی علوم روسیه

,
,
,

غروب

, , , , , , , غروب, غروب]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه