فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز:
بزرگ ترین مبارزه با استکبار جهانی خدمت به مردم میهن اسلامی است
فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز با اشاره به پشتوانه قوی مردمی نیروی انتظامی و داشتن رسالت پاسداری از ارزش های اسلامی افزود: علاوه بر این اقدامات تامین امنیت اجتماعی را نیز بر عهده دارد و تا پای جان از هیچ کوششی دریغ نمی کند و بزرگ ترین مبارزه با استکبار جهانی خدمت به مردم میهن اسلامی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین دهقان پور فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز در گفتگو با طرقبهنیوز، ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس گفت: در شهرستان طرقبه شاندیز شاهد خدمات خوبی از جمله برقراری نظم و امنیت هستیم که ناشی از اینست که نیروهای نظامی و انتظامی برای خدمت از نیت الهی و خدایی برخوردار میباشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبهنیوز,,
وی افزود: ایام هفته دفاع مقدس متعلق به همه ایرانیان و مسلمانان است و باید این ایام را گرامی داشت.
,,
فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز با تشکر ویژه از نیروهای سپاه و بسیجیان شهرستان گفت: شهای مدافع حرم امنیت را برای کشور به ارث گذاشتند.
,,
وی افزود: امنیت در آموزه های دینی نقش والایی دارد و یکی از نعمت های الهی در جامعه بشری است.
,,
سرهنگ دهقان پور تصریح کرد: نیروهای امنیتی با فرمان پذیری از ولایت فقیه تأثیر قوی در ایجاد و حفظ امنیت و ارامش کشور دارند.
,,
وی با اشاره به پشتوانه قوی مردمی نیروی انتظامی و داشتن رسالت پاسداری از ارزش های اسلامی افزود: علاوه بر این اقدامات تامین امنیت اجتماعی را نیز بر عهده دارد و تا پای جان از هیچ کوششی دریغ نمی کند.
,,
فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز گفت: ناجا افتخار دارد وصایای امام(ره) و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را در مامورت ها نصب العین قرار داده و با کار چهادی و با تکیه بر جوانان مومن و انقلابی جان فشانی برای تامین امنیت را ادامه می دهد.
,,
وی با اشاره به شعار هفته ناجا به عنوان پلیس برای امنیت و امنیت برای همه افزود: در مقابله با تهاجم فرهنگی بدون توجه به فضاسازی دشمنان وظایف را به نحو مطلوب انجام خواهیم داد.
,,
سرهنگ دهقان پور خاطرنشان کرد: بزرگ ترین مبارزه با استکبار جهانی خدمت به مردم میهن اسلامی است.
,,
وی ضمن تأکید بر اینکه ناجا در پاسداری و تثبیت هنجار ها مبارزه می کند افزود: تثبیت انقلاب نیازمند مقاومت است و پاسداشت ارزش ها نیاز مند مبارزه است لذا انقلاب و مجاهدت ادامه دارد و در در این راستا نیاز مند همکاری و مشارکت همگانی مردم منطقه است.
,,
فرمانده انتظامی طرقبه شاندیز اظهار کرد: امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب با سردادن فریاد استقلال در برابر همه دشمنان اسلام ایستادند و خدا را به خاطر چنین عزتی که موجب خضوع دشمنان مستکبری چون آمریکا شده است، شاکریم.
,انتهای پیام/
, /,,
]
ارسال دیدگاه