فرماندار پاکدشت:
ملت ایران عزت خود را مدیون شهدا هستند
مهندس قاسمی فرزاد با تاکید برلزوم حفظ آرمانهای شهدای ۸ سال دفاع مقدس تصریح کرد:اگر مملکت ما امروز افتخار و عزتی دارد به خاطر وجود شهداست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پاکدشتی ها؛ در راستای تجلیل از فرهنگ ایثار و شهادت و بمناسبت سالروز عملیات مرصاد، مهندس قاسمی فرزاد فرماندارپاکدشت، معاون سیاسی انتظامی فرماندار، رئیس شورای شهر و شهردار پاکدشت با خانواده معظم شهداء مظفر و قمی دیدار و گفتگو نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پاکدشتی ها؛,در این دیدارها فرماندارپاکدشت با تاکید بر لزوم پاسداشت و حفظ حرمت خون شهیدان، دیدار با خانواده معزز شهدا را مایه خیر و برکت برای خود دانست و افزود: یکی از ارزشمندترین اقدامات دراین نظام الهی تکریم و ارج نهادن به مقام ایثارگری و شهادت است و اگر مملکت ما امروز افتخار و عزتی دارد به خاطر وجود شهداست.
,همچنین فرماندار پاکدشت در این دیدار با بیان اینکه شهداء فرشتگانی آسمانی هستند که در روی زمین حضور داشتند و گفتار و رفتار آنها سرمشق و سرلوحه کار دیگران بوده، افزود: شهداء معلمین بزرگ درس ایثار، شهادت و آزادگی بودند که همچون ستارگان پر فروغ، هدایتگر انسانهای عصر حاضر شدند.
,گفتنی است در خاتمه فرماندار و هیئت همراه وی ضمن تقدیم لوح تقدیر از رشادتهای شهدای والا مقام و ایثار خانواده های معظم آنان قدردانی کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه