رئیس آموزش و پرورش شهرستان سامان:

98 درصد از افراد شهرستان سامان با سواد هستند

98 درصد از افراد شهرستان سامان با سواد هستند
رئیس آموزش و پرورش شهرستان سامان گفت: شهرستان سامان از لحاظ باسوادی رتبه دوم استان را دارا است و 98درصد از افراد این شهرستان از نعمت سواد بهره مند هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  سامان ما ، محمد دهقانی رئیس  آموزش و پرورش شهرستان در جهت اجرایی کردن سند تحول آموزش و پرورش  وبا توجه به تاکید مقام معظم رهبری مد ظله العالی در رابطه با انسداد بی سوادی در جلسه ای با مربیان و آموزش دهندگان سواد آموزی شهرستان اظهار داشت:  شهرستان سامان از لحاظ باسوادی رتبه دوم استان را دارا می باشد و 98درصد از افراد این شهرستان از نعمت سواد بهره مند هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,

دهقانی افزود: تمرکزبر برنامه های کیفیت بخشی ،تصمیم سازی ،مدیریت برنامه ها ،مشارکت جویی، نظارت مطلوب  بر عملکرد آموزش دهندگان وتوانمندسازی آنان وجذب کم سوادان وبیسوادان را از مهمترین برنامه های سوادآموزی درسال تحصیلی جدید برشمرد و افزود :شناسایی ،جذب و آموزش اولیاء بی سواد یکی از اولویت های معاونت سوادآموزی است و ضرورت دارد تا مدیران مدارس با دغدغه و حساسیت نسبت به این موضوع اهتمام جدی داشته باشند .

,

وی تاکید کرد : آموزش و پرورش تصمیم قاطع در رابطه با بی سوادی گرفته و در صدد است که باید برای آموزش بی سواد های شهرستان برنامه ریزی منسجم صورت پذیرد.

,

دهقانی بیان داشت: برنامه شتاب بخشی به بیسوادی در قالب آموزش فرد و آموزش کلاسی انجام می شود . وی تصریح کرد : در آموزش کلاسی از فرهنگیانی که علاقمند به فعالیت در عرصه سوادآموزی باشند دعوت به کار می شود .

,

وی در ادامه به ضرورت ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل اشاره کرد  و اذعان داشت:با همکاری معاونت آموزش ابتدایی ، بهزیستی ، اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برنامه هایی برای شناسایی و آموزش کودکان بازمانده از تحصیل تدوین شده است .

انتهای پیام/

,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه