در سال زراعی جدید؛

بیش از 27000 هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم می رود

بیش از 27000 هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم می رود
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: سال زراعی جدید در 27 هزار و 500 هکتار از اراضی کشاورزی استان گندم کاشته می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل شاهمرادی مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس گفت: از مجموع سطوح زیر کشت گندم در سال زراعی جدید 21 هزار هکتار برای سطوح آبی و 6هزار و 500 هکتار برای کشت دیم در نظر گرفته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ؛ ابوالفضل شاهمرادی مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس گفت: از مجموع سطوح زیر کشت گندم در سال زراعی جدید 21 هزار هکتار برای سطوح آبی و 6هزار و 500 هکتار برای کشت دیم در نظر گرفته شده است.,

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان سمنان  با بیان اینکه پیش بینی برداشت گندم در سال زراعی جدید برای کشت آبی 4 هزار و 200 تن و برای کشت دیم 1300 تن در هر هکتار می باشد، افزود: طبق برآورد های انجام شده میزان تولید گندم در سال زراعی جدید به 98 هزار تن می رسد.

, مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان سمنان  با بیان اینکه پیش بینی برداشت گندم در سال زراعی جدید برای کشت آبی 4 هزار و 200 تن و برای کشت دیم 1300 تن در هر هکتار می باشد، افزود: طبق برآورد های انجام شده میزان تولید گندم در سال زراعی جدید به 98 هزار تن می رسد.,

وی با اشاره به کاهش بیش از 2 هزار و 800 هکتاری سطح زیر کشت سالجاری نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: در سال زراعی  جدید بیشتر توجه برای افزایش عملکرد است.

, وی با اشاره به کاهش بیش از 2 هزار و 800 هکتاری سطح زیر کشت سالجاری نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: در سال زراعی  جدید بیشتر توجه برای افزایش عملکرد است.,

شاهمرادی در خصوص نوع بذر انتخاب شده برای کشت گندم در سال زراعی جدید، گفت: کار تهیه و فراوری 10 نوع بذر تولیدی در سطح مزارع استان انجام و بذر مورد نیاز مناطق دیم از استانهای دیگر وارد شده و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

, شاهمرادی در خصوص نوع بذر انتخاب شده برای کشت گندم در سال زراعی جدید، گفت: کار تهیه و فراوری 10 نوع بذر تولیدی در سطح مزارع استان انجام و بذر مورد نیاز مناطق دیم از استانهای دیگر وارد شده و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.,

مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت گندم استان در میامی و کمترین آن در مهدی شهر قرار دارد، گفت: بذرهای تعیین شده برای کشت با نامهای "پیشکام"، "اوروم"، "میهن" و...از انواع مختلف برای کشت در سطوح سرد، گرم و معتدل، و مقاوم در برابر خشکسالی و کم آبی در نظر گرفته شده است.

, مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت گندم استان در میامی و کمترین آن در مهدی شهر قرار دارد، گفت: بذرهای تعیین شده برای کشت با نامهای "پیشکام"، "اوروم"، "میهن" و...از انواع مختلف برای کشت در سطوح سرد، گرم و معتدل، و مقاوم در برابر خشکسالی و کم آبی در نظر گرفته شده است.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه