logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

زمانی کنار حجازی بودم و اکنون از تجربه عابدزاده استفاده می‌کنم

طالب‌لو: بازیکنان راه‌آهن از اتفاقات سال گذشته ترسیده‌اند

طالب‌لو: بازیکنان راه‌آهن از اتفاقات سال گذشته ترسیده‌اند
دروازه‌بان تیم فوتبال راه‌آهن گفت: بازیکنانمان از اتفاقاتی که سال گذشته در این تیم افتاد، ترسیده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا وحید طالب‌لو پس از شکست دو بر یک راه‌آهن مقابل استقلال در خصوص صحنه‌ای که نسبت به قضاوت داور معترض بود،‌عنوان کرد:‌ محمد قاضی روی صحنه‌ای که به هوا پریده بودیم با من برخورد داشت. صد در صد این برخورد انجام شده بود اما عمدی در کار نبود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی در مورد شرایط بازی اظهار داشت: فکر می‌کنم برای شروع لیگ خوب بود. استقلال با توجه به حضورش در جام شهدا شرایط خوبی داشت. ما هم اردوها و بازی‌های خوبی برگزار کردیم و برای این بازی برنامه داشتیم که طبق همان برنامه به گل هم رسیدیم. هدف ما این بود که در یک ربع ابتدایی بازی به گل برسیم. اما استقلال تیم کوچکی نیست. آنها هم تلاش خود را انجام دادند. پتانسیل تیم ما بیشتر از این است و امیدوارم در ادامه مسابقات زیباتر بازی کنیم و نتایج بهتری کسب کنیم.

,

دروازه‌بان راه‌آهن در خصوص اینکه گلی که دریافت کرد روی همان ضعفی بود که تمرین کرده بودند، گفت: درست است ما روی این مسئله تمرین کردیم. به هر حال برخی بازیکنان استقلال توانایی‌هایی دارند و برخی موارد هم این اتفاقات رخ می‌دهد. به هرحال این اتفاق رخ داد. من بسیار خوشحالم و لذت می‌برم که کنار آدم‌های بزرگی کار می‌کنم. لحظه‌شماری می کنم در تمرینات راه‌آهن حاضر شوم.

,

وی در مورد اینکه آیا حواشی اخیر در عملکرد تیم تاثیرگذار بوده، گفت: این موضوع هم یکی از دلایل است. تمرکز بازیکنان به هم خورد. تیم سال گذشته از این مسائل ترسیده بود. بزرگانی در تیم راه‌آهن حضور دارند که شناسنامه فوتبال ایران هستند و آنها آبرویشان را گذاشتند که به این تیم آمده‌اند. امیدوارم این مشکلات برطرف شود.

,

طالب‌لو در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه قلعه‌نویی اعلام کرده بازی دو ستاره داشت که یکی عملکرد طالب‌لو بوده در خصوص مذاکره‌اش با مسئولان استقلال گفت: صحبت‌هایی انجام شد و شخصا با امیر قلعه‌نویی صحبت کردم اما قسمت نبود. به هر حال هر چه خیر است، اتفاق بیفتد.هم اکنون با تمام وجود در راه‌آهن کار می‌کنم و آرامش هم در تیم حکمفرماست. زیر نظر عابدزاده فعالیت و از تجربه او استفاده می‌کنم. افتخار شاگردی او را هم دارم. در برهه‌ای در کنار ناصر خان (حجازی) فعالیت می‌کردم و هم اکنون خیلی دقت خود را بیشتر می‌کنم که از عابدزاده استفاده کنم. ان‌شاءالله خدا به همه سلامتی بدهد و روح حجازی هم شاد باشد.

,

وی در مورد اینکه چه زمانی به استقلال خواهد پیوست، گفت:‌هم اکنون به راه‌آهن فکر می‌کنم و به مسئله‌ای دیگر توجه ندارم.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه