رئیس اداره راه و شهرسازی شبستر خبرداد؛
آغاز عملیات احداث محور تسوج - الماس- کشکسرای در شهرستان شبستر
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان شبستر از آغاز عملیات احداث محور تسوج - الماس- کشکسرای و انجام عملیات آسفالت راه روستایی انگشتجان در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل ازشبسترنیوز، مرتضی محمدمصری اعلام شروع عملیات احداث محور تسوج، الماس، کشکسرای گفت:ماشینآلات لازم استقرار یافته و با تجهیز کارگاه پروژه احداث محور تسوج، الماس، کشکسرای شروع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبسترنیوز,رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان شبستر با اشاره به مشخصات این مسیر اظهار کرد:طول مسیر احداثی ۲۵ کیلومتر است که در این مرحله احداث ۵ کیلومتر آن با اعتبار ۱.۸ میلیارد تومان به شرکت التین راه شوسه واگذار شده است.
,مصری با بیان مزیت های احداث این مسیر افزود:با احداث این مسیر ارتباط بین شهرستانهای شبستر و مرند از طریق بخش تسوج و کشکسرای برقرار خواهد شد.
,رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان شبستر با اشاره به آسفالت راه روستایی انگشتجان نیز گفت: آسفالت راه روستایی انگشتجان به طول ۱.۲ کیلومتر و عرض ۶ متر با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان اجرا گردید.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه