logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در گفتگو با مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان خراسان شمالی؛

بیش از 3 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال توسط بسیج سازندگی در استان پرداخت شد

بیش از 3 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال توسط بسیج سازندگی در استان پرداخت شد
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان خراسان شمالی از پرداخت بیش از 3 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالی در استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری بجنا؛ دانیال نقویان مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان خراسان شمالی در گفتو گو با پایگاه خبری بجنا، گفت: بسیج سازندگی خراسان شمالی در چند سال اخیر برای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی در سطح استان اقدامات گسترده ای را انجام داده است.
وی افزود: بسیج سازندگی با تامین منابع بانکی بصورت قرض الحسنه 36 ماهه و قرارداد های دیگر با سود 10 درصد و 60 ماهه،  مبلغ 15 میلیارد ریال با اولویت صنایع تبدیلی و تکمیلی در شهرستان های مختلف پرداخت کرده است.
نقویان با بیان اینکه با توجه به پتانسیل های اقتصادی هر شهرستان اولویت های مختلفی در نظر گرفته شده است ، در ادامه بیان داشت: در شهرستان بجنورد و مانه و سملقان صنایع تبدیلی و فرآوری میوه خشک، شهرستان اسفراین صنایع تبدیلی و فرآوری عسل، شهرستان فاروج صنایع تبدیلی و فرآوری زعفران، شهرستان شیروان صنایع تبدیلی و فرآوری ترشی و شوریجات، شهرستان راز و جرگلان صنایع تبدیلی و فرآوری ابریشم و شهرستان های گرمه و جاجرم به ترتیب صنایع تبدیلی و فرآوری سمنو و لبنیات شناسایی شده اند.
وی تصریح کرد: با سازمان های مختلف برای تسهیل در صدور مجوز، رفع موانع و مشکلات متقاضیان طرح های اقتصاد مقاومتی رایزنی های صورت گرفته است.
وی با اشاره به پنج میلیارد ریال  تسهیلات جذب شده گفت: تعداد معرفی هایی که تا کنون انجام شده، 150 مورد بوده است که پس از شناسایی جهت دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده است، بیشترین تسهیلات در بخش صنایع تبدیلی و پتانسیل های اقتصادی متناسب با منطقه بوده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی  تشریح کرد: در مجموع تعداد 392 نفر برای دریافت تسهیلات و ایجاد شغل هایی مانند پرورش شتر مرغ، بلدرچین، دام های سبک و سنگین، زنبور عسل، گیاهان دارویی و ... درخواست شد که تعداد 275 مورد توانستند تسهیلات را دریافت کنند و در مجموع سه میلیارد 633 میلیون تومان تسهیلات اهداء شده است.
وی در پایان گفت: در حوزه صنایع تبدیلی در استان 112 مورد برای تسهیلات داشتند و 83 مورد موفق به دریافت این تسهیلات شدند و کل مبلغ اختصاص داده شده 1 میلیارد و 339 میلیون تومان بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا, بجنا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه