معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد؛

لزوم نوسازی صنایع در کشور /صنعت کشاورزی در اولویت باشد

لزوم نوسازی صنایع در کشور /صنعت کشاورزی در اولویت باشد
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم نوسازی صنایع در کشور و اولویت قرار دادن صنعت کشاورزی در این راستا تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  مرصاد، محسن صالحی نیا امروز دوشنبه در نشست اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با فعالان اقتصادی بخش خصوصی استان کرمانشاه که در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد، با تاکید بر تجهیز و نوسازی واحدهای و کارخانجات گفت: امروز سیاست کارخانجات نوسازی و به روز رسانی ظرفیت هاست و اگر نتوانیم زیرساخت هایی برای جذب منابع داشته باشیم به پیشرفت نخواهیم رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  مرصاد,

وی خواستار پیگیری طرح های نوسازی در استان شد و افزود: در حوزه غذایی قصد ایجاد واحد جدید نداریم و با نوسازی تجهیزات در این حوزه می توانیم تولید را به ظرفیت کامل برسانیم.

,

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: در تهیه مواد  اولیه از جمله مس و آلومینیوم طی ۵ ماهه نخست امسال توانستیم ۵۰ هزار تن مس در بورس عرضه کنیم.

,

وی یادآور شد: اگر هر ماه۱۲ تن بتوانیم تولید کنیم طی ۷ ماه شرایط عرضه به ۱۴۸ هزار تن در سال خواهد رسید در حالی که این مقدار سال گذشته ۱۳۲ هزار تن بوده است.

,

وی در خصوص صنایع غذایی و کشاورزی ابراز داشت: صنایع غذایی و کشاورزی باید در اولویت پرداخت تسهیلات قرار بگیرند چرا که اگر نتوانند به موقع نوسازی را انجام دهند با تعطیلی مواجه خواهند شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه