رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان قرچک:
مصرف آردهای سبوسدار ۴۰ درصد بیماریهای گوارشی را کاهش می دهد
رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان قرچک گفت: با مصرف آردهای سبوسدار ۴۰ درصد بیماریهای گوارشی کاهش مییابد که انتظار میرود واحدهای نانوای به این مهم توجه کنند و نان با کیفیت پخت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; مصطفی زینت بخش در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان قرچک اظهار داشت: با توجه به توقف و عدم اجرای بخشنامه اخیر قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص صدور مجوز نانوایی های آزادپز در سطح شهرستانها از اواسط مردادماه سالجاری و بلا تکلیفی بسیاری از متقاضیان، خواستار تعیین تکلیف این موضوع به طور صحیح و ضابطه مند شدند، بنحوی که اجحافی در حق هیچ یک از متقاضیان صورت نگیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین; , قرچک آنلاین,وی افزود: کارگروه آرد و نان بر اساس تاکیدات فرماندار نسبت به برخوردهای قاطع با متخلفین و افراد سوء استفاده گر الخصوص افرادی که ذی نفوذ و در این چرخه دارای مسئولیت می باشند پس از شناسایی برخورد قانونی خواهد شد.
,زینت بخش با تاکید بر اینکه باید نوع پخت نان و بهداشتی بودن آن مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در صورتی که به این دو اصل توجه شود بخشی از مشکلات حوزه آرد و نان رفع میشوند.
,

, وی گفت: کنترل و نظارت بر فعالیت این اتحادیه از اولویتها نظارتی اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه آرد و نان شهرستان قرچک می باشد.
,معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان قرچک افزود: در صورتی که نان با کیفیت پخت شود و به مسائل بهداشتی و افزودنیهای مجاز توجه شود بدون شک شاهد رضایت خاطر آحاد مردم خواهیم بود و مشکلات نیز برطرف خواهند شد.
,زینت بخش تصریح کرد: در چند ماه آینده همایش بزرگ نان سالم با هدف بالا بردن کیفیت و کمیت نان در سطح شهرستان با ارتقاء سطح آگاه سازی تمامی عوامل و دست اندرکاران تولبید نان برگزار خواهد شد.
,سعید محمدی پور رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت شهرستان قرچک در ادامه بیان کرد: به منظور ایجاد رقابت بین واحدهای نانوایی در شهرستان و بالا رفتن کیفیت نان نظارت لازم بر نانواییهای آزادپز صورت گیرد.
,وی در پایان با تاکید بر اینکه در کیفیت آرد و نان مشکل داریم و باید چارهای در این خصوص اندیشیده شود، گفت: با مصرف آردهای سبوسدار ۴۰ درصد بیماریهای گوارشی کاهش مییابد که انتظار میرود واحدهای نانوای به این مهم توجه کنند و نان با کیفیت پخت کنند.
,گفتنی است، در پایان این جلسه اسدیان رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان قرچک گزارش عملکرد شش ماهه این اتحادیه را ارائه کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه