استقبال مردم گرمسار از دختر طلایی جهانی دارت گرمسار
مردم شهرستان گرمسار و ورزش دوستان از دختر قهرمان جهان دارت که مدال طلای مسابقات دوبل دارت جهانی ژاپن را در بخش نوجوانان کسب کرد استقبال نمودند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین در این مراسم مردم و ورزش دوستان با اهدای شاخه های گل و هدایایی از مهشاد عوض زاده این مدال آور جهانی رشته دارت کشورمان از شهر گرمسار در ورودی شهر گرمسار استقبال کردند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین, .,مهشاد عوض زاده دارنده مدال طلای مسابقات دوبل دارت جهانی ژاپن در گفتگو با خبرنگار از سطح کیفی بالای این دوره از مسابقات خبرداد و گفت: این دوره از مسابقات 14 کشور مطرح و به نام دارت جهان شرکت داشتند که با تمام قدرت در این دوره از مسابقات شرکت کردند .
, .,این مدال آور طلای مسابقات دارت جهانی شهرستان گرمسار در ادامه از قدرتمند بودن تیم های شرکت کننده خبرداد و افزود: تیم های قدرتمندی همچون هلند در بخش انفرادی و دوبل با ایران رقابت تنگاتنگی داشت و کشورما توانست در مجموع مقام دوم جهانی ژاپن را کسب نماید .
, .,عوض زاده در ادامه اظهارکرد: در مسابقات دوبل این مسابقات به همراه دهیز هشتبران از استان تهران توانستیم در مقابل تیم قدرتمند هلند با امتیاز نزدیک قهرمان شویم و در بخش انفرادی نیز مقام پنجم مسابقات را بدست آوریم .
, .,وی در ادامه خواستار حمایت از این ورزش در کشور، استان و شهرستان گرمسار شد و افزود: به دارت نگاه ویژه و حمایتی داشته باشیم تا دارت پیشرفت داشته باشد .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه