فرمانده سپاه عاشورا:

مردم ناجا را خادم صدیق خود و نظام می‌دانند

مردم ناجا را خادم صدیق خود و نظام می‌دانند
فرمانده سپاه عاشورا در دیداری با فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان شرقی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی،گفت: علیرغم عملیات روانی دشمن، اکثر مردم ناجا را خادم صدیق خود و نظام میدانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، فرمانده سپاه عاشورا که امروز به بهانه هفته نیروی انتظامی به ستاد فرماندهی منطقه انتظامی آذربایجان‌شرقی رفته بود خطاب به سردار حسنخانی، ابراز کرد: نیت اصلی ما از حضور در اینجا انجام وظیفه است و روی همین اساس هفته نیروی انتظامی را به شما و همکارانتان تبریک می‌گویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

سردار کریمیان همچنین خاطرنشان کرد: بارها زباناً گفته‌ایم و سعی کردیم در عمل هم نشان بدهیم که سپاه در خدمت نیروی انتظامی است.

,

فرمانده سپاه عاشورا به جوسازی‌های دشمن بر علیه نیروی انتظامی هم اشاره کرده و گفت: علیرغم عملیات روانی دشمن، اکثر مردم ناجا را خادم صدیق خود و نظام می‌دانند.

,

فرمانده انتظامی آذربایجان‌شرقی هم در این دیدار، اظهارداشت: ما هر وقت شما را می‌بینیم روحیه مان مضاعف می شود؛ سپاه و نیروی انتظامی اسماً با هم تفاوت دارند و الا در کنار هم و با یک ماموریت مهم به نظام و مردم خدمت می کنند.

,

سردار حسنخانی افزود: حضور شما مایه دلگرمی و افتخار ماست و از شما سپاسگزارم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه