مسئول امور شهری شهرداری باقرشهر خبر داد؛
آغاز طرح طعمه گذاری برای موش ها در سطح شهر باقرشهر
شهر پاکیزه، سالم و عاری از هر نوع بیماری حق مسلم هر شهروند است لذا خدمات شهر در راستای پاکسازی و سالم سازی شهر نسبت به اتلاف موش ها و حیوانات موذی اقدام نموده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی باقرشهر نیوز؛ غلامی با اعلام این خبر اظهار داشت: شهر پاکیزه، سالم و عاری از هر نوع بیماری حق مسلم هر شهروند است لذا خدمات شهر در راستای پاکسازی و سالم سازی شهر نسبت به اتلاف موش ها و حیوانات موذی اقدام نموده است.
وی در ادامه تصریح کرد: این طرح با هدف اتلاف تمامی موش ها در محله های باقرشهر به ویژه محلاتی که بیشتر در آنجا حیوانات موذی دیده و گزارش شده است، از فردا آغاز می شود.
مسئول امور شهری شهرداری باقرشهر گفت: قرار است برای اتلاف موش های سطح شهر یک نوع سم پاشی انجام شود که بسیار قوی است و برای انواع حیوانات موذی از کوچک تا بزرگ می تواند موثر و کارساز باشد.
غلامی در پایان یادآور شد: از شهروندان محترم خواهشمندیم در خصوص تردد فرزندان خود دقت عمل بیشتری داشته باشند چرا که عملیات طعمه گذاری و سم پاشی در سطح شهر انجام خواهد گرفت و محیط به این نوع سم ها آلوده می باشد.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه