دایناسور150میلیون ساله حراج شد
فسیل یک دایناسور که در نوع خود قدیمی ترین است، قرار است به بهای ۳۵۰ هزار پوند حراج شود. این فسیل در سال ۱۹۰۰ و در نزدیکی شهر ویومینگ امریکا کشف شد و تنها نمونه از این گونه به شمار می آید که تاکنون حفاری شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، قدمت فسیل این دایناسور 2.3 متری که Ornitholestes نام دارد، به 150 میلیون سال پیش و به عصر ژوراسیک باز می گردد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
این فسیل 30 سپتامبر در موزه طبیعی شرکت هنری Sotheby در نیویورک سیتی چوب حراج می خورد و فروش آن کمتر از یک سال پس از فروش اسکلت 500 هزار پوندی Misty the Diplodocus رقم می خورد.
فسیل Ornitholestes در سال 1900 و در نزدیکی شهر ویومینگ امریکا کشف شد و تنها نمونه از این گونه به شمار می آید که تاکنون حفاری شده است. به گفته دیرین شناسان، بر خلاف اندازه کوچک دایناسور، جوارح بلندترش به وی سرعت و چابکی فوق العاده داده که آن را به یک شکارچی قهار تبدیل کرده است.
این دایناسور فقط 15 کیلوگرم وزن داشته و از پستانداران کوچک، مارمولک ها و پرندگان تغذیه کرده است.
در حراجی موزه طبیعی شرکت Sotheby، فسیل یک ماهی 180 میلیون ساله نیز به چشم می خورد که می تواند تا 240 هزار پوند به فروش برسد.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه