تغییر در شهرداری، گام نخست تصمیم‌گیری شورای پنجم

تغییر در شهرداری، گام نخست تصمیم‌گیری شورای پنجم
فاروج من- پس از کش‌وقوس‌های فراوان و بررسی نام‌های مختلف برای تصدی پست شهردار سرانجام شهردار شهرهای فاروج و تیتکانلو مشخص شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فاروج من؛ انتخاب شهردار اولین و مهم‌ترین قدمی است که باید شورای شهر بردارند و از حساسیت بالایی برخوردار است. ارتباط مدرک تحصیلی و تخصص از یک‌جهت و سابقه مدیریتی، درخواست و نظر مردم و آشنا بودن به مشکلات شهر از جهت دیگر دست‌به‌دست هم داده تا شرایط برای انتخاب فرد مناسب برای تصدی این پست حساس‌تر و سخت‌تر شود به صورتی که علا رقم گذشت زمان و برگزاری جلسات متعدد، نتیجه‌ای حاصل نشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فاروج من,

اما این بررسی‌ها و روند سخت و حساس آن در شورای شهر به سرانجام رسیده و شورای شهرهای فاروج و تیتکانلو به نتیجه‌ای واحد برای تصدی پست شهردار رسیده‌اند و درنهایت افراد منتخب خود را معرفی کرده‌اند.

,

جواد قائمی فاروجی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر فاروج در گفتگو با خبرنگار فاروج من گفت: پس از رأی‌گیری صورت گرفته در جلسه شورای شهر فاروج و بررسی رزومه و برنامه‌های نامزدهای مختلف تصدی این پست در فاروج، جناب آقای میرعلی رجعتی به‌عنوان شهردار فاروج انتخاب و از طرف شورای اسلامی شهر معرفی شد.

,

علی‌اکبر عمار لو نماینده شورای اسلامی شهر تیتکانلو در شورای شهرستان نیز اظهار داشت: ضمن تقدیر و تشکر از آقای یاسر حیرانی شهردار سابق شهر تیتکانلو، اعضای شورا بر این عقیده بودند که باید از یک فکر و نظر جدید در این سمت استفاده شود. لذا پس جلسات متعدد برگزارشده در شورا و بررسی نامزدهای مختلف برای تصدی این پست، جناب آقای حسین جاهد به‌عنوان شهردار تیتکانلو انتخاب و معرفی شد.

,

شورای شهر بر اساس ضوابط و شرایط احراز صلاحیت شهرداران مندرج در ‌آیین‌نامه مصوب این قانون، شهردار موردنظر خود را انتخاب می‌کند. وزیر کشور و استانداران موظف‌اند حکم شهردار معرفی‌شده را ظرف مدت ده روز صادر کنند. ‌درصورتی‌که وزیر کشور یا استاندار، شهردار معرفی‌شده را واجد شرایط تعیین‌شده نداند، مراتب را با ذکر دلیل و مستندها به شورای شهر منعکس می‌کند، در صورت‌ اصرار شورای شهر بر نظر قبلی خود و صادر نشدن حکم شهردار، موضوع توسط شورای شهر به  هیئت حل اختلاف ذی‌ربط ارجاع خواهد شد.
هیئت مذکور ظرف پانزده روز مکلف به تصمیم‌گیری است و تصمیم آن هیئت برای وزارت کشور و شورای اسلامی شهر لازم‌الاجراست.

, . ,
,

 

,

 

,

پایان خبر./77

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه