به همت سپاه امام رضا (ع) و قرارگاه شهید علیمردانی؛

1200 بیمار در حاشیه شهر مشهد به صورت رایگان ویزیت شدند

1200 بیمار در حاشیه شهر مشهد به صورت رایگان ویزیت شدند
مسئول روابط عمومی قرارگاه شهید علیمردانی گفت: 1200 بیمار ساکن در یکی از مناطق حاشیه ای مشهد روز جمعه توسط پزشکان سفیر سلامت به طور رایگان ویزیت شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، مهدی هراتی، مسئول روابط عمومی قرارگاه شهید علیمردانی اظهار داشت: روز گذشته 1200 بیمار در شهرک شهید باهنر مشهد توسط پزشکان و کادر پزشکی گروه سابقون سفیران سلامت قرارگاه شهید علیمردانی و سپاه امام رضا (ع) به صورت رایگان ویزیت شدند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

هراتی با بیان اینکه ویزیت این بیماران توسط 9 نفر کادر درمانی شامل پزشکان عمومی و متخصص، دندانپزشکان، کارشناسان روانپزشکی و مددکاری انجام شده است، افزود: در این برنامه متخصصان زنان و زایمان، ارتوپدی، پزشک عمومی، دندانپزشک، روانشناس و مددکار اجتماعی حضور داشتند. 

,

به گفته وی، خدمات ارائه شده در یک مدرسه با استقرار تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی انجام شد و داروهای مورد نیاز بیماران نیز به صورت رایگان تحویل آنان شد.

,

وی خاطر نشان کرد: خدمات رایگان پزشکی گروه سابقون سفیران سلامت به مردم ساکن در مناطق محروم مشهد هر ماه یکبار صورت می گیرد و در ماه گذشته این گروه بیماران مناطق مهرآباد و دهرود مشهد را ویزیت کرده بودند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه