رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خبر داد
ایجاد ۲۵۰۰ شغل در دلیجان با بهره برداری از طرح های نیمه تمام
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: در سطح شهرستان دلیجان ۷۹ طرح صنعتی نیمه تمام وجود دارد که بهره برداری از این طرح ها ۲۵۰۰ شغل ایجاد می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان؛محمدرضا حاجی پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی در جلسه شورای اداری شهرستان دلیجان گفت: در حال حاضر ۳۳۷ واحد تولیدی با ۸۱۸ میلیارد تومان سرمایه گذاری در دلیجان فعالیت دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان؛,حاجی پور با اشاره به اینکه هم اکنون ۷۹ طرح صنعتی نیمه کاره در سطح شهرستان وجود دارد اظهار کرد: این طرح ها بین ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و در صورت بهره برداری برای بیش از ۲۵۰۰ نفر شغل جدید در شهرستان ایجاد می شود.
وی با اشاره به اینکه دلیجان رتبه سوم سرمایه گذاری را در استان مرکزی دارد افزود: ۱۲ درصد از سرمایه گذاری صورت گرفته در حوزه صنعت در استان مرکزی در شهرستان دلیجان است.
محمد کردی فرماندار دلیجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دلیجان شهرستان صنعتی است گفت: پتانسیل های صنعتی شهرستان نیز در بخش الیاف پلی استر، ایزوگام و ... بی نظیر است.
جلسه شورای اداری شهرستان دلیجان با ارائه گزارش فرمانده سپاه (عملکردهفته دفاع مقدس)، جانشین فرمانده نیروی انتظامی( هفته نیروی انتظامی) و مدیر آموزش و پرورش( بازگشایی مدارس ) همراه بود.
در این جلسه یوسفی به عنوان ریاست شورای بخش و خانم لطفعلی به عنوان رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان دلیجان معرفی شدند.
انتهای پیام/
حاجی پور با اشاره به اینکه هم اکنون ۷۹ طرح صنعتی نیمه کاره در سطح شهرستان وجود دارد اظهار کرد: این طرح ها بین ۱۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و در صورت بهره برداری برای بیش از ۲۵۰۰ نفر شغل جدید در شهرستان ایجاد می شود.
,وی با اشاره به اینکه دلیجان رتبه سوم سرمایه گذاری را در استان مرکزی دارد افزود: ۱۲ درصد از سرمایه گذاری صورت گرفته در حوزه صنعت در استان مرکزی در شهرستان دلیجان است.
,محمد کردی فرماندار دلیجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دلیجان شهرستان صنعتی است گفت: پتانسیل های صنعتی شهرستان نیز در بخش الیاف پلی استر، ایزوگام و ... بی نظیر است.
,جلسه شورای اداری شهرستان دلیجان با ارائه گزارش فرمانده سپاه (عملکردهفته دفاع مقدس)، جانشین فرمانده نیروی انتظامی( هفته نیروی انتظامی) و مدیر آموزش و پرورش( بازگشایی مدارس ) همراه بود.
,در این جلسه یوسفی به عنوان ریاست شورای بخش و خانم لطفعلی به عنوان رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان دلیجان معرفی شدند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه