وزارت کار به فکر اشتغال جوانان باشد
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: انتقاد از اقدام شهرداری تهران با استناد بر نظرات کنوانسیون ها نادیده گرفتن ارزش های جمهوری اسلامی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به گزارش تبریز بیدار ،عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ارتباط با درخواست وزارت کار از شهرداری مبنی بر لغو دستور جداسازی جنسیتی در شهرداری تهران به خبرنگار تبریز بیدار گفت: وزارت کار، رفاه و تعاون وظایف خاص خود را دارد و بهتر است توجه خود را بیشتر روی وظایفی نظیر حل مشکل بیکاری و اشتغالزایی جوانان معطوف کند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, تبریز بیدار,
محمد اسماعیل سعیدی در ادامه افزود: اینکه وزارت کار، اقدام ارزشمند شهرداری تهران را در بوته نقد قرار دهد، صحیح نیست و شاید در این مورد به جمهوری اسلامی بودن نظام کشور ما توجه نشده است؛ حضرت امام هم در زمان بنیانگذاری جمهوری اسلامی بر حفظ ارزش ها تاکید داشتند و از این سو باید ارزش ها مد نظر باشند.
,
نماینده مردم در بهارستان با انتقاد از عملکرد تمامی کنوانسیون ها در سطح جهانی، خاطرنشان کرد: ما نباید برای لغو دستور شهردار به کنوانسیون های بین المللی استناد کنیم چرا که دلیی ایجاد و تصویب کنوانسیون های بین المللی منفعت طلبی و نفع شخصی است.
,
این نماینده مردم در بهارستان افزود: در صورتی که کنوانسیون های بین المللی عملکرد مناسبی داشتند، اکنون آوارگی زنان و کودکان در غزه به روزمرگی بدل نمی شد و کنوانسیون ها تا کنون هیچ گرهی از مشکلات ما را باز نکرده اند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه