رئیس اداره هواشناسی نطنز خبرداد؛
خسارت باد شدید به بعضی از محصولات کشاورزی در نطنز
رئیس اداره هواشناسی شهرستان نطنز از ایجاد خسارت به محصولات باغ های برخی نقاط شهرستان نطنز به دلیل وزش باد شدید در دو روز گذشته خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز؛ رئیس اداره هواشناسی شهرستان نطنز از ایجاد خسارت به محصولات باغ های برخی نقاط شهرستان نطنز به دلیل وزش باد شدید در دو روز گذشته خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز؛,ناصر عزیزی افزود: وزش باد شدید در دو روز گذشته با سرعت حدود ۸۰ تا ۹۰ کیلومتر در ساعت موجب ایجاد خسارت هایی به محصولات کشاورزان شهرستان شد که خسارت به باغ های محصول به در رحمت آباد نطنز از جمله آن بود.
وی احتمال تداوم وزش باد در ساعت های آینده در شهرستان را منتفی دانست و بیان کرد: به احتمال زیاد هفته آینده دیگر با وزش شدید باد مواجه نخواهیم شد اما همراه با وزش ملایم باد در ساعات بعد از ظهر، دمای هوا تا دو درجه کاهش خواهد داشت.
رئیس اداره هواشناسی شهرستان نطنز همچنین احتمال بارش باران را نیز در هفته آینده منتفی دانست.
عبدالرضا مهدی بادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز نیز از ریزش ۲۰ درصدی محصول «به» به خاطر وزش بادهای شدید در رحمت آباد خبر داد و گفت: کشاورزان برای جلوگیری از هرگونه خسارت های بیشتر اقدام به جمع آوری این محصولات کردند.
ناصر عزیزی افزود: وزش باد شدید در دو روز گذشته با سرعت حدود ۸۰ تا ۹۰ کیلومتر در ساعت موجب ایجاد خسارت هایی به محصولات کشاورزان شهرستان شد که خسارت به باغ های محصول به در رحمت آباد نطنز از جمله آن بود.
,وی احتمال تداوم وزش باد در ساعت های آینده در شهرستان را منتفی دانست و بیان کرد: به احتمال زیاد هفته آینده دیگر با وزش شدید باد مواجه نخواهیم شد اما همراه با وزش ملایم باد در ساعات بعد از ظهر، دمای هوا تا دو درجه کاهش خواهد داشت.
,رئیس اداره هواشناسی شهرستان نطنز همچنین احتمال بارش باران را نیز در هفته آینده منتفی دانست.
,عبدالرضا مهدی بادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نطنز نیز از ریزش ۲۰ درصدی محصول «به» به خاطر وزش بادهای شدید در رحمت آباد خبر داد و گفت: کشاورزان برای جلوگیری از هرگونه خسارت های بیشتر اقدام به جمع آوری این محصولات کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه