logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر کل بهزیستی استان البرز مطرح کرد؛

کودک شیرخواره مبتلا به شپش در کرج درمان شد/ حضانت ۸۰ درصد کودکان شیرخوارگاه‌ های البرز موقتی است

کودک شیرخواره مبتلا به شپش در کرج درمان شد/ حضانت ۸۰ درصد کودکان شیرخوارگاه‌ های البرز موقتی است
داریوش بیات نژاد صبح امروز جزئیات درمان کودک شیرخوارگاهی مبتلا شده به شپش که فیلم آن در فضای مجازی منتشر شده بود را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»، مدیر کل بهزیستی استان البرز صبح امروز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در راستای فیلم منتشر شده کودک شیرخوارگاهی در کرج و ابتلای آن به شپش با اشاره به نقص عملکردی که بعضا در دستگاه ها وجود دارد و لزوم اصلاح آن کمبود نیروی انسانی را مشکل پیش روی شیرخوارگاه امام علی(ع) دانست و گفت: حل مشکلات این شیرخوارگاه و انجام اصلاحات با همراهی خیرین صورت می گیرد. 
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از «تیتریک», تیتریک,
,
داریوش بیات نژاد به ارتباط مؤثر بهزیستی با دانشگاه علوم پزشکی، بهداشت و درمان و دستگاه قضائی در راستای ارائه خدمات به شیرخوارگاه مذکور اشاره کرد و افزود: دهم مهر ماه سال جاری یکی از کودکان تازه پذیرش شده به شپش مبتلا می شود که در راستای جلوگیری از انتقال آن به سایر کودکان شست و شو و استعمال شامپو انجام می شود که متاسفانه کودک دو ساله دچار حساسیت و التهاب پوستی می شود. 

وی با اشاره به اینکه پزشک متخصص شربت ضد حساسیت و پماد تجویز می کند اظهار داشت: اگر اطلاع رسانی رسانه ها در راستای اصلاح امور باشد ارزشمند بوده و در صورت باج خواهی این روند جای نگرانی خواهد داشت چرا که دباره کودک مبتلا شده به شپش با پیگیری‌ های همکاران شیرخوارگاه و درمان توسط متخصص در کمتر از 10 روز کودک سلامتی خود را به دست آورده است. 

مدیر کل بهزیستی استان البرز در خاتمه به نگهداری از ۹۰ کودک در شیرخوارگاه امام علی (ع) اشاره و تصریح کرد:  ۷۵ الی ۸۰ درصد کودکان شیرخوارگاه‌ های البرز والدین دارند اما صلاحیت از پدر و مادر آن‌ ها سلب و حضانت کودکان موقتی به بهزیستی واگذار شده است و در رابطه با فرزندخواندگی هیچگاه سفارش افراد را در دستور کار قرار نداده ایم. 
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه