logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بازار طلافروشان اردبیل تعطیل شد/ برگزاری نشست برای رسیدن به تعامل

بازار طلافروشان اردبیل تعطیل شد/ برگزاری نشست برای رسیدن به تعامل
بازار طلافروشان اردبیل در اعتراض به جریمه‌های ناشی از اجرای ناگهانی بندهای معطل ماده 169 قانون امور مالیاتی برای اولین بار، تعطیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما جمعی از طلافروشان اردبیل طی روز گذشته و امروز در اعتراض به جریمه‌های ناشی از اجرای ناگهانی بندهای معطل، ماده 169 قانون امور مالیاتی برای این صنف، تحصن و مغازه های خود را تعطیل کردند.
یکی از طلافروشان در گفتگو با خبرنگار سبلان‌ما با بیان اینکه صنف طلافروشان در طول سال‌های گذشته به صورت کامل اظهارنامه های مالیاتی خود را تکمیل کرده و حتی مالیات سالانه، ارزش افزوده و جرایم آنها را نیز پرداخت کرده اند گفت: در طی چند روز گذشته، اداره امور مالیاتی با ارسال برگه‌ای با عنوان عدم ارائه فاکتور در سال 91، طلافروشان را ملزم به پرداخت جریمه‌های سنگین 20،30 میلیون تومانی کرده است.
وی اظهار کرد: البته فاکتور فروش به صورت کامل به اداره مالیاتی ارسال شده است اما این نهاد به بهانه اینکه، مشخصات کامل فرد خریدار اعم از شماره شناسنامه،کدملی و ...، در فاکتور قید نشده، آنها را مورد تایید قرار نداده است.
این طلافروش افزود: با توجه به فرهنگ حاکم در جامعه، به زور می توانیم اسم و فامیل یک خانم، که برای خرید طلا به مغازه مراجعه می کند را بپرسیم؛ حالا چه رسد به مشخصات شخصی دیگر.
وی با بیان اینکه برگه ‌های جریمه ابتدا به معدود طلافروشی‌ها ارسال شده بود گفت: طی روزهای گذشته، برگه‌های جریمه به دست تمامی اعضای صنف رسیده است.
این مغازه دار، اعمال جریمه های مذکور را ناشی از اجرای ماده 169 قانون امور مالیاتی عنوان کرد و افزود: البته بندهای 7 گانه این ماده در هیچ استانی به صورت کامل اجرا نمی‌شود؛ حتی در استان اردبیل نیز تنها 3 بند این ماده قانونی در حال اجرا شدن است؛ چرا که اجرای تمامی بندها، جریمه های بسیار سنگین را به همراه دارد.
البته صبح امروز جمعی از طلافروشان اردبیل به همراه رئیس اتحادیه این صنف در راستای رسیدن به تعامل و حل مشکلات پیش آمده، نشستی با مدیران اداره امور مالیاتی داشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,
, سبلان‌ما,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه