طی ۱۳ ماه گذشته؛
13محله در طرح ممیزی شهرستان زابل مراحل ثبت اطلاعات را طی کردند
مسیول طرح ممیزی زابل گفت: در 13 ماه گذشته 13 محله در طرح ممیزی شهر زابل به طور کامل تکمیل پرونده و در سیر مراحل ثبت اطلاعات سیستم نرم افزاری قرارگرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین سندگل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا؛ ابراز کرد: به استناد مصوبه شورای اسلامی شهر مبنی برموافقت درخصوص اجرای طرح ممیزی املاک وهمچنین تاکید مجدد شورا، حسب مصوبه ای مبنی بر لزوم اهمیت اجرا و ادامه طرح تا حصول نتیجه نهایی، ممیزی املاک و مستغلات شهری انجام می شود.
مسول طرح ممیزی زابل بیان کرد: طرح ممیزی با هدف شناسایی دقیق املاک و کاربریهای موجود، ارائه خدمات الکترونیک، برنامهریزی مدون عمرانی، خدماتی و اخذ عادلانه عوارض، در راستای افزایش میزان رضایتمندی شهروندان، در دو فاز برداشت میدانی و تکمیل فرم های مرتبط توسط یک گروه ۳۰ نفره و ثبت اطلاعات برداشت شده در نرم افزار ممیزی اجرا شده است.
وی افزود: این طرح توسط یک گروه 10 نفره و با استفاده از تجارب ارزنده ای که همکارانمان در این مدت کسب کرده اند، بدون هیچ گونه وقفه کاری ادامه یافته و در همین راستا محدوده شهر زابل، به دو منطقه، ۲۲ محله و هر محله تا حداکثر ۱۰۸ بلوک تقسیم شده است.
سندگل ادامه داد: روزانه تمام اطلاعات جمعآوریشده توسط گروه های اعزامی به ستاد ممیزی مستقر درساختمان مهمانسرای شهرداری تحویل تا در صورت لزوم عملیات اصلاح، بازبینی و ورود اطلاعات درجشده در فرمها و در سیستمهای رایانهای آغاز شود.
انتهای پیام
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه