logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رییس دفتر سینما سازمان فرهنگی شهرداری خبرداد؛

معرفی فعالان گمنام فرهنگی در چهارمین جشنواره «بهشت در قاب تصویر» اصفهان

معرفی فعالان گمنام فرهنگی در چهارمین جشنواره «بهشت در قاب تصویر» اصفهان
دبیرخانه جشنواره بهشت در قاب تصویر ویژه تولیدات رسانه ای مراکز فرهنگی و هیئت های مذهبی استان اصفهان، به انتشار فراخوان چهارمین دوره این جشنواره اقدام کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رییس دفتر تخصصی سینما سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان، در گفت و گو با صاحب نیوز، با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره بهشت در قاب تصویر ویژه تولیدات رسانه ای مراکز فرهنگی و هیئت های مذهبی استان اصفهان به انتشار فراخوان چهارمین دوره این جشنواره اقدام کرده است، گفت: این جشنواره شامل بخش های فیلم کوتاه داستانی، مستند، انیمیشن و اینفوموشن، کلیپ تصویری، کلیپ صوتی و فیلم نامه است و از جمله عناوین بخش های ویژه آن می توان به «تجلی قرآن در جامعه» و «شهید حججی (معرفی فعالان گمنام فرهنگی)» اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

مصطفی حیدری اظهارکرد: چهارمین دوره از جشنواره بهشت در قاب تصویر به همت دفتر تخصصی سینمای سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان و با همکاری مجمع فیلم سازان انقلاب اسلامی اصفهان، سازمان و دفتر تبلیغات اسلامی برنامه ریزی شده است.

,

وی افزود: این جشنواره با اهداف ایجاد بستری مناسب جهت شناسایی، معرفی و حمایت از استعدادهای جوانان مراکز فرهنگی در عرصه فیلمسازی، برگزاری کارگاه های آموزشی، برای تقویت تولیدات فرهنگی در حوزه تصویر و جمع آوری و حفظ آثار هنرمندان مراکز فرهنگی، هیات های مذهبی استان برگزار می شود.

,

وی ادامه داد: بهشت در قاب تصویر به موضوعات سوگواره ها، میلاد و اعیاد اهل بیت(ع)، دفاع مقدس و فرهنگ پایداری، مناسبت های ملی مذهبی، گفتمان انقلاب اسلامی، ویژه برنامه هایی چون اعتکاف و روز عرفه و …، مهدویت و نهضت جهانی انتظار و سبک زندگی ایرانی اسلامی می پردازد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه