در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مطرح شد؛
مدارس ابتدایی برخوار تحت پوشش آموزش با موضوع مواد مخدر قرار بگیرند
جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برخوار برگزار و مقرر شد، تا پایان سال تحصیلی جاری حداقل ۳۰ درصد از مدارس ابتدایی تحت پوشش آموزش خاص و توانمندسازی در زمینه مقابله با مواد مخدر قرار گیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار؛ جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان برخوار صبح امروز، با حضور مسئولان در محل فرمانداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم برخوار,فرماندار برخوار در این جلسه با اشاره به اهمیت پیشگیری و برنامه ریزی انجام شده در جلسات قبلی شورا خواستار اهتمام اعضاء در اجرای برنامه های پیشنهادی و دستیابی به اهداف تعیین شده در بخش های آموزش و توانمند سازی و حمایت از آسیب دیدگان شد.
اسفندیار تاجمیری، با اشاره به نقش و اهمیت مدیریت شهری و روستایی در امر مبارزه با مواد مخدر خطاب به شهرداران و دهیاران و روسای شوراهای اسلامی شهری و روستایی حاضر در جلسه خواستار برنامه ریزی و پیش بینی های لازم برای مقابله با معضل اعتیاد در سطح شهرها و روستاهای شهرستان و حضور و مشارکت فعال آنان به عنوان ظرفیت های عمومی غیر دولتی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شد.
وی همچنین، با یادآوری تاثیر نشاط و امیدواری اجتماعی در مقابله با آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد از مدیریت های جدید شهری و روستایی شهرستان خواست نسبت به تقویت برنامه های مرتبط با نشاط اجتماعی اهتمام لازم صورت گیرد.
در این جلسه در رابطه با راهبردها و برنامه های مدیریت آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی شهرستان در زمینه مقابله با اعتیاد، پیگیری و ساماندهی کمپ های ترک اعتیاد، پیش بینی لوازم اجرایی و اعتباری طرح آرامش بهاری و نقش و مسئولیت شهرداری ها و دهیاری ها بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد همکاری لازم با مدیریت آموزش و پرورش در زمینه تقویت همکاری خانه و مدرسه توانمندسازی والدین، دانش آموزان و کارکنان ، آموزش و برگزاری جشنواره های هدفمند با رویکرد اجتماع محور صورت گیرد و تا پایان سال تحصیلی جاری حداقل ۳۰ درصد از مدارس ابتدایی تحت پوشش آموزش خاص و توانمندسازی در زمینه مقابله با مواد مخدر قرار گیرند.
انتهای پیام /
فرماندار برخوار در این جلسه با اشاره به اهمیت پیشگیری و برنامه ریزی انجام شده در جلسات قبلی شورا خواستار اهتمام اعضاء در اجرای برنامه های پیشنهادی و دستیابی به اهداف تعیین شده در بخش های آموزش و توانمند سازی و حمایت از آسیب دیدگان شد.
,اسفندیار تاجمیری، با اشاره به نقش و اهمیت مدیریت شهری و روستایی در امر مبارزه با مواد مخدر خطاب به شهرداران و دهیاران و روسای شوراهای اسلامی شهری و روستایی حاضر در جلسه خواستار برنامه ریزی و پیش بینی های لازم برای مقابله با معضل اعتیاد در سطح شهرها و روستاهای شهرستان و حضور و مشارکت فعال آنان به عنوان ظرفیت های عمومی غیر دولتی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شد.
,وی همچنین، با یادآوری تاثیر نشاط و امیدواری اجتماعی در مقابله با آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد از مدیریت های جدید شهری و روستایی شهرستان خواست نسبت به تقویت برنامه های مرتبط با نشاط اجتماعی اهتمام لازم صورت گیرد.
,در این جلسه در رابطه با راهبردها و برنامه های مدیریت آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی شهرستان در زمینه مقابله با اعتیاد، پیگیری و ساماندهی کمپ های ترک اعتیاد، پیش بینی لوازم اجرایی و اعتباری طرح آرامش بهاری و نقش و مسئولیت شهرداری ها و دهیاری ها بحث و تبادل نظر شد و مقرر شد همکاری لازم با مدیریت آموزش و پرورش در زمینه تقویت همکاری خانه و مدرسه توانمندسازی والدین، دانش آموزان و کارکنان ، آموزش و برگزاری جشنواره های هدفمند با رویکرد اجتماع محور صورت گیرد و تا پایان سال تحصیلی جاری حداقل ۳۰ درصد از مدارس ابتدایی تحت پوشش آموزش خاص و توانمندسازی در زمینه مقابله با مواد مخدر قرار گیرند.
,انتهای پیام /
,]
ارسال دیدگاه